Znižano

V tej kategoriji boste našli artikle, ki so v stalni ali začasni akciji, artikle, ki jim bo potekel rok trajanja in artikle, ki so zadnji kosi in jih ne bomo več naročevali.

Rok trajanja – Večina naših artiklov ima oznako “uporabno najmanj do…”. To pomeni da z mikrobiološkega vidika niso hitro pokvarljivi, saj gre za datum minimalne trajnosti. Varnost takih izdelkov po tem datumu ni vprašljiva, če je embalaža nepoškodovana ali neodprta in je izdelek hranjen na hladnem in suhem. Po tem datumu se začnejo izgubljati okus, tekstura, vonj in hranilna vrednost, a je živilo še vedno užitno.. Pri vsakem artiklu na tej strani bomo zapisali do kdaj je najmanj uporabe. Količina je omejena.

Podkategorije

Showing all 8 results

 • Taste of the Wild High Prairie Canine – bizon

  Taste of the Wild High Prairie Canine s pečenim bizonom in jagnjetino – popolna hrana za pse vseh starosti, pasem in velikosti brez žitaric.

  Cena od: 17.27  Cena od: 17.27 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Taste of the Wild Pacific Stream Canine – losos

  Taste of the Wild Pacific Stream s prekajenim lososom – popolna hrana za pse vseh starosti, pasem in velikosti brez žitaric.

  5 od 5
  Cena od: 17.27  Cena od: 17.27 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Taste of the Wild Pine Forest Canine – divjačina

  Taste of the Wild Pine Forest Canine – divjačina – z divjačino in jagnjetino, popolna hrana za pse vseh starosti, pasem in velikosti brez žitaric.

  5 od 5
  Cena od: 17.90  Cena od: 17.90 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Taste of the Wild Puppy Pacific Stream – losos

  Taste of the Wild Puppy Pacific Stream z lososom – popolna hrana za pasje mladiče vseh pasem in velikosti, brez žitaric.

  Cena od: 18.60  Cena od: 18.60 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Taste of the Wild Puppy Roasted Venison & Bison...

  Taste of the Wild Puppy Roasted Venison & Bison z bizonom in divjačino – popolna hrana za pasje mladiče vseh pasem in velikosti, brez žitaric.

  54.99  48.39  Dodaj v košarico
 • Taste of the Wild Sierra Mountain Canine – jag...

  Taste of the Wild Sierra Mountain Canine z jagnjetino – popolna hrana za pse vseh starosti, pasem in velikosti brez žitaric.

  Cena od: 17.27  Cena od: 17.27 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Taste of the Wild Southwest Canyon Canine – govedina

  Taste of the Wild Southwest Canyon Canine z govedino, jagnjetino in merjascem – popolna hrana za pse vseh starosti, pasem in velikosti brez žitaric.

  Cena od: 18.70  Cena od: 18.70 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Taste of the Wild Wetlands Canine – raca

  Taste of the Wild Wetlands Canine s pečeno divjo perutnino – popolna hrana za pse vseh starosti, pasem in velikosti brez žitaric.

  Cena od: 17.27  Cena od: 17.27 
  Počisti
  Izberi možnosti

X