Briketi za pse

Briketi za pse vsebujejo vse sestavine, ki jih vaš pes potrebuje za normalno, veselo in zdravo življenje.

V spletni trgovini Aro (ter v naših poslovalnicah) so vam na voljo briketi za pse različnih proizvajalcev iz vsega sveta. Za vas in vaše ljubljenjčke izbiramo le najbolj kvalitetne znamke briketov. Le te zagotavljajo kompletno, uravnoteženo in kakovostno prehrano vašega psa, ki mu bodo pomagali do zdravega in polnega življenja. Če kakšne hrane v naši ponudbi ne boste našli, nam to sporočite, mi pa se bomo potrudili, da jo dobimo.

Različne hrane za pse in njihove lastnosti so opisane tukaj v prispevku… klik

Briketi so razdeljeni po skupinah, ki jih vidite na vaši levi – po znamkah (na voljo je kar nekaj znamk), aktivnosti, starosti, velikosti vašega psa, po prehranskih zahtevah (alergije in preobčutljivost), glavnem okusu, teži pakiranja in ceni. Na ta način boste med njimi zagotovo našli brikete, ki bodo po meri vašega kosmatinca.

OPOZORILO: TRENUTNO IZBIRA NA LEVI STRANI NE DELUJE POPOLNOMA.. na primer lahko boste poklikali po eno izmed vsake podkategorije (ena iz starosti, ena iz velikosti, itd), vendar klikanje znotraj podkategorij ne deluje (na primer, da bi poklikali tako “Brez jajc” kot “brez graha”, da bi vam našlo hrane, ki ne vsebujejo ne jajc ne graha) – deluje le posamezno!

Prikaz 1–12 od 176 artiklov

 • Acana Adult Large Breed 17kg Dog Heritage

  Acana Adult Dog Large – hrana za odrasle pse velikih pasem (nad 25kg) s piščancem in lososom, je popolna in uravnotežena suha hrana.

  87.99  Dodaj v košarico
 • Acana Adult Small Breed Dog Heritage

  Acana Adult Dog Small – hrana za odrasle pse majhnih pasem (1-10kg) s piščancem in lososom, je popolna in uravnotežena suha hrana.

  5 od 5
  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Classic Red Dog Classics

  Acana Classic Red Dog Classics hrana za pse vseh pasem in starosti z jagnjetino, govedino Angus in jorkširsko svinjino, je popolna in uravnotežena suha hrana s 50% mesa.

  Cena od: 3.70 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Cobb Chicken & Greens Dog Heritage

  Acana Adult Dog Cobb chicken & Greens – NOVA hrana za odrasle pse vseh pasem s piščancem, je popolna in uravnotežena suha hrana brez žitaric.

  Cena od: 19.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Grass Fed Lamb Dog Singles

  Pasja hrana Acana Grass Fed Lamb Dog Singles je popolna in uravnotežena suha hrana za odrasle pse vseh pasem z okusom jagnjetine, brez žitaric.

  Cena od: 4.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Grass Fed Lamb Dog Singles 340g 1+1 gratis

  Acana Grass Fed Lamb Dog Singles 340g 1+1 gratis – akcija – uporabno najmanj do 18.10.2017 (1 kom) Pasja hrana Acana Grass Fed Lamb Dog Singles je popolna in uravnotežena suha hrana za odrasle pse vseh pasem z okusom jagnjetine, brez žitaric.

  4.80  Dodaj v košarico
 • Acana Grasslands Dog Regionals

  Pasja hrana Acana Grasslands Dog Regionals je popolna hrana za pse brez žitaric, primerna za pse vseh velikosti, pasem in starosti. 70% mesa, 30% sadja in zelenjave.

  5 od 5
  Cena od: 5.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Light & Fit Dog Heritage

  Acana Light & Fit – hrana za odrasle pse vseh pasem s piščancem, jajci in lososom. Primerna za pse, ki imajo težave s prekomerno telesno težo.

  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacific Pilchard Dog Singles

  Pasja hrana Acana Pacific Pilchard Dog Singles je popolna in uravnotežena suha hrana za odrasle pse vseh pasem z okusom sardin, brez žitaric in z enim virom proteinov.

  Cena od: 4.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacifica Dog Regionals

  Pasja hrana Acana Pacifica Dog je popolna hrana brez žitaric za pse vseh velikosti, pasem in starosti. 70% sveže divje ulovljene ribe & 30% zelenjave in sadja.

  Cena od: 5.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacifica Dog Regionals 0,34kg – akcija (...

  Acana Pacifica Dog Regionals 0,34kg – akcija (staro pakiranje) – uporabno najmanj do 26.10.2017 (1 kom). Pasja hrana Acana Pacifica Dog je popolna hrana brez žitaric za pse vseh velikosti, pasem in starosti. 70% sveže divje ulovljene ribe & 30% zelenjave in sadja.

  5.20  4.42  Dodaj v košarico
 • Acana Pacifica Dog Regionals 2,27kg – akcija (...

  Acana Pacifica Dog Regionals 2,27kg – akcija (staro pakiranje) – uporabno najmanj do 26.10.2017 (1 kom). Pasja hrana Acana Pacifica Dog je popolna hrana brez žitaric za pse vseh velikosti, pasem in starosti. 70% sveže divje ulovljene ribe & 30% zelenjave in sadja.

  22.80  19.38  Dodaj v košarico

X