Psi

Pravijo, da so psi človekovi najboljši prijatelji, zato jim tudi mi vračajmo enako količino pozornosti, skrbi in ljubezni. Hrana za psa naj bo kvalitetna, z veliko vsebnosti kakovostnega mesa, sadja, zelenjave in vitaminov, kdaj pa kdaj mu ponudimo kak pasji priboljšek – za nagrado ali kar tako, tegobe pa mu lajšajmo in odpravljajmo s kvalitetnimi vitamini in dodatki v obliki tablet ali prahu.

Psi potrebujejo tudi svojo opremo, pred klopi in bolhami pa jih zaščitimo s sredstvi proti zajedavcem (priporočamo elektronske odganjalce Skudo ter bioenergetske obeske Anibio Tic-Clip). Negujte jih in se z njimi igrajte. V ponudbi imamo kar nekaj pasjih igrač, še več igrač ter ostale opreme pa boste našli v eni izmed naših poslovalnic. Zelo ponosni smo tudi na svoj uvoz tekmovalnih pasjih frizbijev (Hero Dog USA ter Hyperflite), ki jih uporabljajo tudi neprofesionalci. Za pse boste veliko naredili, če jim boste privoščili tudi popolnoma naravne izdelke Anibio.

Podkategorije

Prikaz 1–12 od 795 artiklov

 • Acana Adult Large Breed 17kg Dog Heritage

  Acana Adult Dog Large – hrana za odrasle pse velikih pasem (nad 25kg) s piščancem in lososom, je popolna in uravnotežena suha hrana.

  87.99  Dodaj v košarico
 • Acana Adult Small Breed Dog Heritage

  Acana Adult Dog Small – hrana za odrasle pse majhnih pasem (1-10kg) s piščancem in lososom, je popolna in uravnotežena suha hrana.

  5 od 5
  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Classic Red Dog Classics

  Acana Classic Red Dog Classics hrana za pse vseh pasem in starosti z jagnjetino, govedino Angus in jorkširsko svinjino, je popolna in uravnotežena suha hrana s 50% mesa.

  Cena od: 3.70 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Cobb Chicken & Greens Dog Heritage

  Acana Adult Dog Cobb chicken & Greens – NOVA hrana za odrasle pse vseh pasem s piščancem, je popolna in uravnotežena suha hrana brez žitaric.

  Cena od: 19.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Grass Fed Lamb Dog Singles

  Pasja hrana Acana Grass Fed Lamb Dog Singles je popolna in uravnotežena suha hrana za odrasle pse vseh pasem z okusom jagnjetine, brez žitaric.

  Cena od: 4.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Grasslands Dog Regionals

  Pasja hrana Acana Grasslands Dog Regionals je popolna hrana za pse brez žitaric, primerna za pse vseh velikosti, pasem in starosti. 70% mesa, 30% sadja in zelenjave.

  5 od 5
  Cena od: 5.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Light & Fit Dog Heritage

  Acana Light & Fit – hrana za odrasle pse vseh pasem s piščancem, jajci in lososom. Primerna za pse, ki imajo težave s prekomerno telesno težo.

  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacific Pilchard Dog Singles

  Pasja hrana Acana Pacific Pilchard Dog Singles je popolna in uravnotežena suha hrana za odrasle pse vseh pasem z okusom sardin, brez žitaric in z enim virom proteinov.

  Cena od: 4.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacifica Dog Regionals

  Pasja hrana Acana Pacifica Dog je popolna hrana brez žitaric za pse vseh velikosti, pasem in starosti. 70% sveže divje ulovljene ribe & 30% zelenjave in sadja.

  Cena od: 5.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Prairie Poultry Dog Classics

  Acana Prairie Poultry Dog Classics hrana za pse vseh pasem in starosti s piščancem, puranom in jajci, je popolna in uravnotežena suha hrana s 50% mesa.

  5 od 5
  Cena od: 2.99 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Puppy & Junior Dog Heritage

  Acana Puppy & Junior – hrana za mladiče srednjih pasem s piščancem, jajci in lososom, katerih teža v odrasli dobi bo med 9 in 25kg.

  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Puppy Large Breed 17kg Dog Heritage

  Acana Dog puppy Large Breed – hrana za mladiče velikih pasem (nad 25kg) s piščancem, jajci in lososom.

  87.99  Dodaj v košarico

X