Mačke

Mačke so samostojne, nepodkupljive in pametne živali, ki znajo preživeti tudi brez človeka. To je vredno občudovanja, za kar jih občudujemo in obožujemo. Njihovo družbo in zabavo jim zato vračajmo s pozornostjo, skrbjo in ljubezenijo.

Hrana za mačko naj bo kvalitetna, kdaj pa kdaj se ne bo branila tudi priboljška. Ker so mačke mesojedci, poskrbite, da bo meso njena glavna hrana. Žitaric naj bo čim manj, če že, naj bodo te kvalitetne ter določene. Določeno naj bo tud meso in organi, kar lahko preverite na deklaracijah. Vsaj delež hrane naj bo mokre – v pločevinkah, vrečkah ali pa naj bo to surovo/kuhano meso ali notranji organi.

Mačje tegobe lajšajte in odpravljajte s kvalitetnimi in zdravimi vitamini ter dodatki. Mačka potrebuje tudi svojo opremo in sredstva za nego, pred klopi in bolhami pa jo zaščitite s sredstvi proti zajedavcem. Zanjo boste veliko naredili, če ji boste privoščili tudi popolnoma naravne izdelke Anibio.

Podkategorije

Prikaz 1–12 od 265 artiklov

 • Acana Grasslands Cat Regionals

  Acana Grasslands Cat Regionals – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom jagnjetine, ribe in race. 75% mesa in 25% sadja in zelenjave!

  5 od 5
  Cena od: 5.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacifica Cat Regionals

  Mačja hrana Acana Pacifica Cat Regionals – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom različnih vrst rib. 75% divje ulovljene ribe & 25% sadja in zelenjave!

  5 od 5
  Cena od: 5.60 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Wild Prairie Cat Regionals

  Mačja hrana Acana Wild Prairie Cat – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom piščanca, purana in ribe. 75% mesa in ribe ter 25% sadja in zelenjave!

  Cena od: 5.60 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Alsa Nature divjačina iz nordijskih gozdov 200g

  Alsa Nature divjačina iz nordijskih gozdov 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature govedina iz nordijskih travnikov 200g

  Alsa Nature govedina iz nordijskih travnikov 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature jagnjetina iz nordijskih otokov 200g

  Alsa Nature jagnjetina iz nordijskih otokov 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature morska riba iz nordijskih morij 200g

  Alsa Nature morska riba iz nordijskih morij 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature raca iz nordijskih polj 200g

  Alsa Nature raca iz nordijskih polj 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature severni jelen iz nordijskih step 200g

  Alsa Nature govedina z nordijskih travnikov 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Ampule Beaphar Vermicon za mačke

  Ampule Beaphar Vermicon za mačke – imoblizirajo bolhe, klope in insekte, kot so komarji, pršice, uši, peščene muhe, itd. Ampule ne vsebujejo kemičnih insekticidov. Zaščita za 3 x 4 tedne (3 ampule po 1 ml).

  4 od 5
  8.40  Dodaj v košarico
 • Ampule Biospotix naravne za mačke 5 x 1,0ml

  Biospotix za mačke so naravne repelentne ampule brez kemikalij, ki mucka zaščiti pred zunanjimi zajedalci. Biospotix učinkovito ščiti pred bolhami, klopi,komarji,… Deluje na respiratorni sistem zajedavcev.

  1 od 5
  13.99  Dodaj v košarico
 • Ampule Bogadual Spot-on za mačke

  Ampule insekticidna Bogadual Spot-on za mačke – izjemno učinkovito sredstvo za mačke proti klopom, bolham in pršicam. 4 x 0,75ml (1 ampula za 2-4 tedne)

  19.80  Dodaj v košarico

X