Hrana za pse Bosch Adult Jagnjetina & riž je uravnotežena popolna, premium pasja hrana, z jagnjetino, rižem in piro, primerna za odrasle normalno aktivne pse vseh pasem.

Hrana za pse Bosch Adult Jagnjetina in riž s svojo posebno sestavo izkorišča znane pozitivne lastnosti beljakovin jagnjetine ter dobro prebavljivega riža, zlasti ko gre za občutljive pse. Energijska in proteinska koncentracija sta izbrani tako, da v povezavi z izbranim koncentratom školjk, preprečujeta nevarnost prekomerne teže, s čimer bi bili močno obremenjeni sklepi in kosti.

Vse pasje hrane Nemškega proizvajalca Bosch, so popolne, uravnotežene hrane za pse visoke premium kvalitete. Pasja hrana Bosch je narejena iz izbranih sestavin in surovin naravnega izvora. Pogodbeni odnos s pridelovalci surovine in stalni nadzor njihovih laboratorijskih strokovnjakov, pa zagotavljajo visoko kvaliteto surovin in kvaliteto izdelka. Bosch pasja hrana je brez dodanih umetnih barvil, arom in konzervansov.

Hrana za pse Bosch vsebuje sestavine živalskega izvora, so pridobljene izključno iz živali, ki so primerne za prehrano ljudi.

 

 

Teža 1.1000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Normalno aktivni

Glavni okus hrane

Piščanec

Starost psa

Odrasel (1-7 let)

Velikost pasme psa

Srednja, Velika

Teža

1 kg, 15 kg, 3 kg

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice