Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Hrana za pse Taste of the Wild High Prairie Canine s pečenim bizonom in jagnjetino – popolna hrana za pse vseh starosti, pasem in velikosti brez žitaric.

Taste of the Wild je popolna hrana za pse brez žitaric.

rana za pse in mačke Taste of the Wild ne vsebuje samo enkratnih virov živalskih beljakovin, temveč je tudi brez koruze, soje ali stranskih proizvodov. Ta zdrava receptura v hrani Taste of the Wild je narejena iz pravega pečenega mesa z dodanim sadjem in zelenjavo.

Pasja hrana Taste of the Wild High Prairie Canine je odličnega okusa, briketi za pse pa lahko prebavljivi ter vsebujejo naravne antioksidante, ki pomagajo vzdrževati imunski sistem in splošno zdravje. Taste of the Wild je izredno kvalitetna hrana, s samimi prvovrstnimi sestavinami – z veliko vsebnostjo mesa ter raznolikim sadjem in zelenjavo, ter dodanimi keliranimi minerali za boljšo absorbcijo ter probiotiki, ki pomagajo psu in mački

Leta udomačevanja so se domače živali iz divjih zver spremenile v najboljše prijatelje. Vendar pa sodobna znanost dokazuje, da si psi in mačke še vedno delijo DNK z volkovi oziroma divjimi mačkami. Blagovna znamka hrane za pse Taste of the Wild domačim živalim ponuja prehrano, kot jim jo narekuje njihov genetski zapis.

Omogoča vam, da svojjim ljubljenčkom ponudite naravno in uravnoteženo prehrano, ki bi jo tako drugače našle v divjini.

Več o hrani taste of the Wild si preberite tukaj.

 

Sestavine si preberite v zavihkih.
Teža 2.2700 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Normalno aktivni

Glavni okus hrane

Bizon

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice, Brez žitaric

Starost psa

Mladiček (0-12 mes.), Odrasel (1-7 let), Starejši (več kot 8 let)

Velikost pasme psa

Majhna, Srednja, Velika

Znamka pasje hrane

Taste of the wild

Teža

13 kg, 2 kg