Pladenj za vpojne podloge
Pladenj za vpojne podlogePladenj za vpojne podlogePladenj za vpojne podlogePladenj za vpojne podlogePladenj za vpojne podlogePladenj za vpojne podlogePladenj za vpojne podloge

Pladenj za vpojne podloge – pasje stranišče

14.99 

Pladenj za vpojne podloge – pasje stranišče Kerbl – nedrseč vodotesni plastični pladenj je dodatna zaščita pred mokrimi madeži na tleh in je istočasno mesto za mladička, kjer se lahko olajša. Preberi več o izdelku »

Opis izdelka

Pladenj za vpojne podloge – pasje stranišče Kerbl – nedrseč vodotesni plastični pladenj je dodatna zaščita pred mokrimi madeži na tleh in je istočasno mesto za mladička, kjer se lahko olajša. Tako lahko naučite vašega ljubljenčka, da postane hitro in enostavno čisti sostanovalec. 

Primerno tudi za stare in šibke pse. 

Enostavno za čiščenje, vključeno je tudi “drevo – stožec”, ki ga lahko uporabljate po želji.

Primerno za vpojne talne podloge 60 x 40cm. (ni vključeno)

Postavite vašega psa za opravljanje njegove potrebe na podlogo in ga nato nagradite. Zamenjajte podloge po vsaki uporabi, da se vaš pes na pasji toaleti vedno prijetno počuti. Po fazi privajanja postopoma dan za dnem prestavljajte pladenj v smeri hišnih vrat, dokler ni pred vrati. Sedaj je mladiček pripravljen iti na toaleto izven doma.

Pladenj za vpojne podloge

Pladenj za vpojne podloge

Pri pladnju uporabite tudi vpojne talne podloge in Beaphar – kapljice za navajanje mladičkov na čistočo (ni vključeno) – Navodilo za uporabo:

  • znotraj hiše: kapnite 2 – 4 kapljice Beaphar Puppy Trainer na časopisni papir ali na za to namenjeno pleničko (podlogo). Časopis in pleničko ponudite mladičku, da jo dobro povoha in ga/jo položite na prostor, kjer želite, da mladiček opravi potrebo. Pes bo kmalu razumel, da naj bi tam opravljal potrebo. Postopek ponavljajte, sploh takoj, ko se zbudi ter pred in po obroku. Psička pohvalite.
  • zunaj hiše: več kapljic nakapljate na mesto, kjer ste si izbrali “pasje stranišče”. Prostor nakapljate nekajkrat dnevno.

Opomba: Vedno ko mladiček opravi potrebo na prostoru, ki ste ga izbrali, ga izdatno pohvalite. Ob psička samega pa je odvisno, koliko časa bo potreboval, da se bo navadil, da opravlja potrebo na za to določeno mesto.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Pladenj za vpojne podloge – pasje stranišče”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Positive SSL
X