Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Pasji Frizbi Hyperflite SofFlite je še posebno mehak frizi, primeren za pse z občutljivim gobčkom ali mlajše pse, ki se še učijo.

Hyperflite SofFlite pasji disk lahko uporabite za učenje mlajšega psa, brez problema pa ga uporabljajte tudi pri igri z odraslim psom. SofFlite je primeren tudi za tekmovanja in je idelen za pse z mehkejšim ugrizom. Ti pasji frizbiji imajo patentirano tehnologijo X-Flash proti bleščanju.

Hyperflite pasji frizbiji so ustvarjeni za profesionalce, a so namenjeni tudi ljubiteljskim aktivnostim z vašim kužom. Že obstoječe tekmovalne frizbije so še izboljšali – ojačali so območja z večjim stresom, povečali so aerodinamičnost za ultra dolge lete ter zmanjšali oprijem umazanije in peska za manjše poškodbe pasjih zob. Najnovejša pridobitev je patentirana X-Flash tehnologija, ki je nastala kot rezultat večletnega raziskovanja in trdega dela. Frizbiji so prevlečeni s plastjo, ki razbije sončne žarke ravno toliko, da ne pride do bleščanja.

Pasji frizbi Hyperflite SofFlite je na voljo le v rumeni barvi.

Premer frizbija Hyperflite SofFlite: 223 mm

Teža frizbija: 105 g

Odpornost: 2/5

Prednosti frizbijev

Psi vseh pasem lahko igrajo dogfrisbee. Veliko svetovnih prvakov je mešančkov in so bili rešeni ali najdeni na cesti. Dogfrisbee je sproščujoča igra, ki posebej psom iz zavetišč lahko pomaga premagati traume iz preteklosti, pomaga pri premagovanju hiperaktivnosti ali agresiji in pri psiholoških težavah, kot je naprimer depresija. Pogosti ti psi potrebujejo le nekaj, kar jih zamoti, kar lahko lovijo in se pri tem zabavajo. Dogfrisbee je kot nalašč igra za takšne pse.

VZDRŽEVANJE FRIZBIJA – Pasji Frizbi Hyperflite SofFlite

Da bo pasji frizbi (dog disc) zdržal še dlje, priporočamo, da ga primerno vzdržujete:

  • frizbije hranite na ravni podlagi ali stojalu, saj se lahko navpično postavljeni ali nametani drug na drugega trajno deformirajo. Več ima frizbi v sebi gume, prej se deformira. Tako se se lahko Hyperflite Jawz hitreje deformira kot pa trši frizbi kot je Hero Xtra.
  • če frizbije shranjujete naložene enega na drugega, naj bodo robovi poravnani.
  • obvarujte jih pred zmrzaljo (pozimi), dalj časa trajajoči sončni izpostavljenosti (frizbi se zmehča in deformira) ali drugim virom toplote (radiator, peč, kamin…)
  • po končanem treningu jih sperite pod hladno vodo s krpo ali mehko krtačko. Izogibajte se vroči vodi.
  • ostri robovi ali luknjice lahko psa poškodujejo, zato manjše nepravilnosti popravimo z nožkom in smirkovim papirjem ali z vžigalnikom po navodilih, če pa ima frizbi večje poškodbe, ga raje zavrzimo.

DEFORMACIJA FRIZBIJA: taki frizbiji letijo slabše in nekontrolirano (nepredvidljivo menjuje smer in višino leta), zato se lahko pes pri skoku poškoduje. Take frizbije takoj zavrzite!

Teža 0.3000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka igrač

Hyperflite

Vrsta igrače

Pasji frizbiji