Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Pasji frizbi Hero AIR 235 je najbolj uporaben pasji frizbi na tržišču! Veliko navdušencev pasje igre s frizbijem obožuje Air-ov prijazen oprijem, raven let in resnično zmogljivost. Plastika pasjega frizbijia Hero Air je mehka in prijazna.

Pasji frizbi Hero Air je namenjen tako začetnikom kot profesionalcem v pasjih igrah ali tekmovanjih s frizbiji. Ni pa namenjen pasjemu žvečenju.

Premer frizbija Hero Air : 235 mm

Teža frizbija: 105 g (+/- 2 g)

BARVE FRIZBIJEV: različne (če kakšno barvo posebej želite ali pa ne želite, nam to, prosim, sporočite)

Prednosti frizbijev
Psi vseh pasem lahko igrajo dogfrisbee. Veliko svetovnih prvakov je mešančkov in so bili rešeni ali najdeni na cesti. Dogfrisbee je sproščujoča igra, ki posebej psom iz zavetišč lahko pomaga premagati traume iz preteklosti, pomaga pri premagovanju hiperaktivnosti ali agresiji in pri psiholoških težavah, kot je naprimer depresija. Pogosti ti psi potrebujejo le nekaj, kar jih zamoti, kar lahko lovijo in se pri tem zabavajo. Dogfrisbee je kot nalašč igra za takšne pse.

 

VZDRŽEVANJE FRIZBIJA

Da bo pasji frizbi (dog disc) zdržal še dlje, priporočamo, da ga primerno vzdržujete:

  • frizbije hranite na ravni podlagi ali stojalu, saj se lahko navpično postavljeni ali nametani drug na drugega trajno deformirajo. Več ima frizbi v sebi gume, prej se deformira. Tako se se lahko Hyperflite Jawz hitreje deformira kot pa trši frizbi kot je Hero Xtra.
  • če frizbije shranjujete naložene enega na drugega, naj bodo robovi poravnani.
  • obvarujte jih pred zmrzaljo (pozimi), dalj časa trajajoči sončni izpostavljenosti (frizbi se zmehča in deformira) ali drugim virom toplote (radiator, peč, kamin…)
  • po končanem treningu jih sperite pod hladno vodo s krpo ali mehko krtačko. Izogibajte se vroči vodi.
  • ostri robovi ali luknjice lahko psa poškodujejo, zato manjše nepravilnosti popravimo z nožkom in smirkovim papirjem ali z vžigalnikom po navodilih, če pa ima frizbi večje poškodbe, ga raje zavrzimo.

DEFORMACIJA FRIZBIJA: taki frizbiji letijo slabše in nekontrolirano (nepredvidljivo menjuje smer in višino leta), zato se lahko pes pri skoku poškoduje. Take frizbije takoj zavrzite!

 

Teža 0.1100 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka igrač

Hero Disc USA

Vrsta igrače

Pasji frizbiji