Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Lily’s Kitchen Wild Woodland Walk (divjačina, raca, losos) – naravna hrana za pse z okusom divjačine, race in lososa brez žitaric, primerna tudi za mladiče nad 4. mesecem starosti. Je najnovejša pasja hrana v že tako pestri ponudbi Lily’s Kitchen.

Pasja hrana Lily’s Kitchen Wild Woodland Walk ne vsebuje:

  • predelanega mesa (Pasja hrana Lily’s Kitchen je edinstvena na svetu – njihovo podjetje je prvo, ki je ustvarilo pasjo hrano, ki je tako brez žitaric kot tudi brez mesne moke. V hrani uporabljajo le sveže meso)
  • žitaric (koruze, pšenice) in soje
  • pulpe in derivatov
  • barvil in arom
  • sladil in konzervansov
  • gensko spremenjenih organizmov

Popolnoma nova, okusna pasja hrana brez žitaricLily’s Kitchen! Pasji briketi so narejeni iz svežega divjačinskega mesa, race in lososa s podeželja Velike Britanije in z obilo zdrave zelenjave in botaničnih zelišč. Artikel je izboljšana verzija suhe pasje hrane Lily’s Kitchen Very Venision. Na razpolago namreč preprosto ni dovolj velikih količin kakovostnega divjačinskega mesa, da bi zadovoljili potrebe vaših kosmatincev. Iz tega razloga so v kuhinji ustvarjali nov recept, ki bo ponovno navdušil vaše pse! Lily’s Kitchen hrana za pse je holistična, izjemno okusna in kar poka od dobrih sestavin. Ker hrana bazira na svežem mesu (ne vsebuje mesnih mok oziroma dedihriranega mesa), je Lily’s Kitchen tako dobro prebavljiva in izjemno hranljiva.

Lily’s Kitchen pasji briketi so primerni tudi za mladiče, ki so že dosegli 4 mesece starosti.

Več o Lily’s Kitchen si prebeite TUKAJ.

LILY S KITCHEN DOZIRANJE HRANE – preberite si tukaj.

Teža 1.1 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Normalno aktivni

Glavni okus hrane

Divjačina, Raca

Prehranske zahteve psa

Brez piščanca, Brez pšenice, Organsko, Brez žitaric

Starost psa

Odrasel (1-7 let)

Velikost pasme psa

Majhna, Srednja, Velika

Znamka pasje hrane

Lily's Kitchen

Teža

1 kg, 7 kg