Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Lily’s Kitchen – Terina z divjačino in divjim prašičem 400g – kvalitetna, popolna, naravna hrana za pse z okusom divjačine in divjega prašiča.

Pasja hrana Lily’s Kitchen je holistična hrana, primerna za vse vrste psov. Lily’s Kitchen hrana za pse je nežna, mesna in popolna hrana iz sveže  divjačine in divjega prašiča in je brez žitaric. Pasja mokra hrana Lily’s Kitchen vsebuje veliko organske zelenjave, sadja, hranilnih zelišč in z vsemi esencialnimi vitamini in minerali. Hrana vsebuje edinstveno mešanico zdravilnih zelišč, vključno z korenino regrata in korenino navadnega repinca. Dodano je tudi konopljino olje, ki ugodno vpliva na zdravje, poskrbi za svetlečo dlako, hkrati pa je odličen vir redkih esencialnih maščobnih kislin. Lily’s Kitchen je popoln, okusen, moker pasji obrok. Ta hranljiva hrana za pse je narejena iz organskih sestavin, brez umetnih sestavin ali konzervansov, zato je primerna tudi za bolj občutljive pse ter mladiče.

Ker uporabljamo prostoživečo svežo divjačino, ki je uplenjena v naravi, se lahko zgodi (a je to zelo malo verjetno), da v mesu najdemo ostanke šiber.

Lily’s Kitchen hrana je proizvedena v EU.

Pasja hrana Lily’s Kitchen – Terina z divjačino in divjim prašičem 400g ne vsebuje:

  • predelanega mesa (Pasja hrana Lily’s Kitchen je edinstvena na svetu – njihovo podjetje je prvo, ki je ustvarilo pasjo hrano, ki je tako brez žitaric kot tudi brez mesne moke. V hrani uporabljajo le sveže meso)
  • koruze, pšenice in soje
  • pulpe in derivatov
  • barvil in arom
  • sladil in konzervansov
  • gensko spremenjenih organizmov

Več o Lily’s Kitchen si prebeite TUKAJ.

LILY S KITCHEN DOZIRANJE HRANE – preberite si tukaj.

Sestavine: Sveža divjačina 30%, divji prašič 30%, organski krompir, muškatna buča, organsko korenje, organski stročji fižol, organska jabolka, konopljino olje (vir Omega 3 in 6). Botanična zelišča: zlata rozga, koprivnice, janeževo zrno, šipek, listi ognjiča, plezajoča lakota, rjave morske alge, lucerna, pegasti badelj, korenina regrata, korenina navadnega repinca, semena zelene.

Analiza (Povprečne vrednosti na 100g): beljakovine 10%, maščobe 6%, surovi pepel 2%, surova vlaknina 0.5%, vlaga 75%

Dodatki: Vitamin A 3000iu/kg, Vitamin D3 200iu/kg, Vitamin E 30mg/kg

Hrano postrezite na sobni temperaturi. Pes naj ima vedno na voljo zadostno količino sveže pitne vode.

Teža 0.5000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus mokre hrane

Divjačina

Znamka mokre pasje hrane

Lily's Kitchen

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Lily’s Kitchen – Terina z divjačino in divjim prašičem 400g”

Your email address will not be published. Required fields are marked