Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Lily’s Kitchen – Obara z divjačino 400g – kvalitetna, popolna, naravna hrana za pse z okusom sveže divjačine, fazana in lososa.

Pasja hrana Lily’s Kitchen je holistična hrana, primerna za vse vrste in starosti psov (nad 4 mesecev). Lily’s Kitchen hrana za pse je nežna, mesna in popolna hrana iz sveže divjačine, fazana in lososa, brez žitaric ter polna okusne zelenjave – organski krompir kot odličen vir kalija in ogljikovih hidratov, muškatno bučo, kot vir vitaminov A in C in slastni stročji fižol. Pasja hrana za pse, ki so alergični na običajne vire beljakovin (govedina, jagnjetina in piščanjčje meso). Lily’s Kitchen je popoln, okusen, moker pasji obrok. Ta hranljiva hrana za pse je narejena iz organskih sestavin, brez umetnih sestavin ali konzervansov, zato je primerna tudi za bolj občutljive pse ter mladiče (nad 4 mesecev).

Ker pri pripravi uporabljamo prostoživečo svežo divjačino, ki je uplenjena v naravi, se lahko zgodi (a z zelo malo verjetnostjo), da v mesu najdemo ostanke šiber.

Lily’s Kitchen hrana je proizvedena v EU.

Pasja hrana Lily’s Kitchen – Obara z divjačino 400g ne vsebuje:

  • predelanega mesa (Pasja hrana Lily’s Kitchen je edinstvena na svetu – njihovo podjetje je prvo, ki je ustvarilo pasjo hrano, ki je tako brez žitaric kot tudi brez mesne moke. V hrani uporabljajo le sveže meso)
  • koruze, pšenice in soje
  • pulpe in derivatov
  • barvil in arom
  • sladil in konzervansov
  • gensko spremenjenih organizmov

Več o Lily’s Kitchen si prebeite TUKAJ.

Sestavine: Sveža divjačina 40%, svež fazan 15%, svež losos 10%, organski krompir, muškatna buča, stročji fižol, organska jabolka, konopljino olje. Botanična zelišča: pegasti badelj, plezajoča lakota, koprivnica, šipek, zlata rozga, cvetovi ognjiča, rjave morske alge, janež, lucerna in semena zelene.

Analiza (Povprečne vrednosti na 100g): beljakovine 10.6%, olja 6,8%, vlaknine 0.5%, pepel 2%, vlaga 75%.

Dodatki: Vitamin A 3000iu/kg, Vitamin D3 200iu/kg, Vitamin E 30mg/kg, Biotin 300mcg/kg, Zinc sulphate monohydrate 15mg/kg, Manganese sulphate monohydrate 3mg/kg, Calcium iodate anhydrous 750mcg/kg, Sodium selenite 300mcg/kg.

Hrano postrezite na sobni temperaturi. Pes naj ima vedno na voljo zadostno količino sveže pitne vode.

LILY S KITCHEN DOZIRANJE HRANE – preberite si tukaj.

Teža 0.5000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Znamka mokre pasje hrane

Lily's Kitchen

Glavni okus mokre hrane

Divjačina

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Lily’s Kitchen – Obara z divjačino 400g”

Your email address will not be published. Required fields are marked