Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Kodila kita goveja rezana 1kos – Goveja kita (bikovka) je naravna poslastica za pse in je dopolnilna hrana za psa.

Priporoča se za pse vseh starosti, velikosti in pasem. Kodila kita goveja rezana bikovka za pse je lahko prebavljiva pasja poslastica, naravno čisti zobe in utrjuje pasje čeljusti.  Poleg zdravja, saj vsebuje veliko mineralov in vitaminov, in polnega okusa, pa bo kita psu zagotovila tudi zabavo. Goveje kite so primerne za pse, ki obožujejo žvečenje.

Goveje kite (bikovke) so popolnoma prebavljive ter vsebujejo veliko proteinov in malo maščob. So naravne, brez dodatkov in umetnih konzervansov.

Kodila bikovke – goveje kite so izjemno kvaliteten slovenski proizvod. Dejansko so kite raztegnjeni posušeni bikovi penisi. To naj se sliši še tako čudno, a psi jih obožujejo.

Goveje kite (bikovke) so velike okoli 12cm.  Bikovke Kodila so debelejše od Capos kit.

Teža 0.0400 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Okus priboljškov

Govedina

Znamka pasjih priboljškov

Kodila

Vrsta pasjih priboljškov

Posušena koža in meso

1 mnenje za Kodila kita goveja rezana 1kos

  1. Ocenjeno 1 od 5

    lidija

    Te goveje kite ima moj kuža najraje zato sem v trgovini aro naročila 12 kom na kos.so mi vakumsko zapakirali pokvarjene in smrdeče po crkovini kite.Nisem se odločila da vrnem nazaj,ker NIKOLI VEČ NE NAROČIM V ARO TRGOVINI!!!

    • Barbara

      Pozdravljeni. Kite (proizvajalec Kodila) imajo dejansko tak vonj, odkar so zamenjali način sušenja, zato so tudi debelejše… Ponavadi kite zapakiramo v manjšo PVC vrečko prav zaradi vonja in maščobe, da se ne preneseta na ostale artikle.

Podaj svojo oceno

Your email address will not be published. Required fields are marked