Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Hrana za pse Bosch Active je idealna hrana za pse s povečano aktivnostjo, športne pse, pse za obrambo, priljubljena pri rejcih, izpolnjuje povečane potrebe po energiji aktivnih psov,..

Poleg prilagojene vsebnosti dobro prebavljivih beljakovin živalskega izvora vsebuje hrana za pse Bosch Active prilagojeno vsebnost maščobe (16%) z življensko pomembnimi , nenasičenimi omega 3- in omega 6- maščobnimi kislinami za povečanje koncentracije energije.

Pasja hrana Bosch vsebuje tudii izvlečke mehkužcev, ki vzpodbujajo hrustanec in sklepe.S hrano za pse Bosch Active hranite svojega psa v skladu z njegovimi potrebami, tako da lahko vzdržuje svojo idealno težo. Pasja hrana Bosch je zelo okusna, lahka in lahko prebavljiva.

Vse hrane za pse nemškega proizvajalca Bosch, so popolne, uravnotežene hrane visoke premium kvalitete.

Hrana za pse Bosch je narejena iz izbranih sestavin in surovin naravnega izvora. Pogodbeni odnos s pridelovalci surovine in stalni nadzor njihovih laboratorijskih strokovnjakov, pa zagotavljajo visoko kvaliteto surovin in kvaliteto izdelka. Hrana za pse Bosch ne vsebuje umetnih barvil, arom in konzervansov.

 

 

Teža 3.1000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Aktivnost psa

Aktivni

Glavni okus hrane

Piščanec

Starost psa

Odrasel (1-7 let)

Velikost pasme psa

Majhna, Srednja, Velika

Teža

15 kg, 3 kg

Prehranske zahteve psa

Brez pšenice

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Bosch Active”

Your email address will not be published. Required fields are marked