Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Biospotix DOG repelentno razpršilo – sredstvo za zaščito pred zunanjimi zajedavci za PSE.

Biospotix je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam, klopom in komarjem za pse. Sprej proti parazitom ne vsebuje insekticidov in kemikalij ter ne pušča sledi na živalih.

Uporaba: le za zunanjo uporabo pri psih. Pred uporabo pretresiti. Sredstvo razpršite po dlaki vašega psa. Izogibajte se predelu okoli oči. Primerno tudi za pasje mladiče po tretjem mesecu. Varujte pred dosegom otrok.

Nasvet: bolhe se zadržujejo predvsem v okolju, kjer se pes nahaja. Le 5% bolh se dejansko nahaja na živali. Svetujemo, da zaščitite tudi notranje prostore z Biospotix INDOOR razpršilom (ležišče, kavč, avto, …). Za daljšo in še bolj učinkovito zaščito priporočamo souporabo Biospotix pipet za pse.

Učinkovitost: takojšni učinek z naravnnimi sredstvi (geraniol, olja sivke, citronela, naravna grenčica) ščiti vašega psa do enega tedna.

Sestavine: geraniol 0,5% (m/m), sivka 0,05%.
Biospotix DOG je naravno sredstvo brez insekticidov! Izberite naravno. Vnos kemičnih substanc in kemikalij škoduje organizmu vašega psa.

BIOCID UPORABLJAJTE VARNO. PRED URORABO VEDNO PREBERITE ETIKETO IN PODATKE O PROIZVODU.

Izdelek ima varnostne listine. Če si jih želite prebrati, nam sporočite in Vam jih bomo poslali.

Teža 0.4300 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta (bolhe,klopi)

Spreji

Znamka (bolhe,klopi)

Biospotix