Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Razgradljive vrečke Beco Bags – okolju prijazne, razgradljive in netoksične vrečke za pasje iztrebke.

Na voljo so v pakiranjih po 60, 120 ali 270 vrečk skupaj.

Poskrbijo za to, da je pospravljanje kupčkov za vašim kosmatincem kar najbolj okolju prijazno. Razgradljive vrečke BecoBags se lahko reciklirajo, so pa tudi 100% razgradljive. Vrečke se razgradijo v roku 1 leta, a proces poteka hitreje, kadar so izpostavljene primerni temperaturi in vlagi.

Posebnost vrečk je, da so močne in velike, ter v nasprotju z mnogimi drugimi podobnimi izdelki na tržišču, tudi po uporabi niso toksične za okolje.

Vrečke BecoBags so še posebej debele, zato se ne raztrgajo med uporabo in se popolnoma prilegajo BecoThings nosilcu za vrečke (BecoPocket), kakor tudi drugim nosilcem.

Te oxo-biorazgradljive vrečke BecoBags so narejene iz PE plastike, z dodatkom imenovanim D2W. Z dodajanjem D2W vrečkam, omogočamo, da se vrečke razgradijo mnogo hitreje kot navadna plastična vrečka. Vrečke razpadejo na delce, ki se nato na atomskem nivoju razgradijo v CO2 in vodo. Ta proces sicer traja dlje kot 90 dni, a se bodo (sicer odvisno od okoljskih razmer) razgradile mnogo hitreje kot navadna plastika. Z dostopom do kisika in organske snovi proces poteka približno 3 leta. Poleg tega pa vrečke v času razgradnje tudi niso toksične za okolje.

Testitane so v skladu z različnimi mednarodnimi standardi, med drugim tudi ASTM D6954 in EN 13432 toksičnost. BecoBags vrečke se razgradijo v roku 3 let, odvisno od mesta odlaganja. Če želimo vrečki omogočiti hitro razgradnjo, moramo zagotoviti primerne pogoje (temperatura, vlaga, organska snov).

Če vrečko odvržete med mešane odpadke (smetišče), bo potek razgradnje daljši.

Vas zanima več o vrečkah za iztrebke, kakšne vrste poznamo in kako se med sabo razlikujejo? Preberite tale zapis.

Teža 0.1 kg
Oprema za sprehod

Nosilci in vrečke za iztrebke

Velikost pakiranja

120 vrečk (8 rol) – razgradljive, 60 vrečk (4 role) – razgradljive, 270 vrečk (18 rol) – razgradljive

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Razgradljive vrečke Beco Bags”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You may also like...