Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

BecoBags so okolju prijazne vrečke za pasje iztrebke. Poskrbijo za to, da je pospravljanje kupčkov za vašim kosmatincem kar najbolj okolju prijazno. Vrečke BecoBags se lahko reciklirajo, so pa tudi 100% biorazgradljive. Vrečke se razgradijo v roku 1 leta, a proces poteka hitreje kadar so izpostavljene primerni temperaturi in vlagi.

Posebnost vrečk je, da so močne in velike, ter v nasprotju z mnogimi drugimi podobnimi izdelki na tržišču, tudi po uporabi niso toksične za okolje. Tudi embalaža in sredinski tulec, ki ga obdajajo vrečke, sta okolju prijazna, saj sta izdelana iz kartona.

So močne in se ne raztrgajo med uporabo ter se popolnoma prilegajo BecoPocket nosilcu za vrečke, kakor tudi drugim standardnim nosilcem.

Na voljo so v pakiranju po 120 vrečk z ročajem  – z možnostjo izvleka iz embalaže skozi režo.

Vrečke BecoBags so proizvedene z aditivom za razgradljivost. Ta dodatek omogoča, da se vrečke reciklirajo, obenem pa so tudi ragradljive. Testitane so v skladu z različnimi mednarodnimi standardi, med drugim tudi ASTM D6954 in EN 13432 toksičnost. BecoBags vrečke se razgradijo v roku 1 leta, odvisno od mesta odlaganja. Če želimo vrečki omogočiti hitro razgradnjo, moramo zagotoviti primerne pogoje (temperatura, vlaga). Za to so najbolj primerni pogoji komposta.

Če vrečko odvržete med mešane odpadke (smetišče), bo potek razgradnje daljši.

Vas zanima več o vrečkah za iztrebke, kakšne vrste poznamo in kako se med sabo razlikujejo? Preberite tale zapis.

Teža 0.4 kg
Oprema za sprehod

Nosilci in vrečke za iztrebke

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Biorazgradljive vrečke BecoBags z ročaji – 120 kosov”

Your email address will not be published. Required fields are marked

You may also like...

Podobni izdelki