Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Biospotix za velike pse (težje od 20 kg) so naravne protiparazitne ampule brez kemikalij, ki psa zaščitijo pred zunanjimi zajedalci. Biospotix učinkovito ščiti pred paraziti. Deluje na respiratorni sistem zajedavcev.

Zaradi naravne sestave je Biospotix primeren tudi za mlade pse po dopolnjenem 3. mesecu. Izdelek je 100% varen za nas in naše ljubljenčke.

Uporaba: Priporočamo, da žival 4 dni pred nanosom ampule okopate z protiparazitnim ali navadnim šamponom. Žival dobro in temeljito sperite z vodo in osušite. Odlomite pipeto in vsebino nanesete na kožo v predelu vratu do repa. Za optimalno zaščito nanos ponovite vsakih 4 tedne.

Vsebina: 3 ampule po 3ml

Sestava: takojšnji učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 0,75ml/100ml, ki ščiti vašega psa do 4 tedne. Dodatne snovi: parfum lavande (sivke)  in voda.

Vsebina: 3 pipete (ampule) po 3ml

Doziranje: pes nad 20kg – 1 pipeta. Nanos obnoviti vsake 4 tedne za optimalno zaščito.

BIOCID UPORABLJAJTE VARNO. PRED URORABO VEDNO PREBERITE ETIKETO IN PODATKE O PROIZVODU.Izdelek ima varnostne listine. Če si jih želite prebrati, nam sporočite in Vam jih bomo poslali.

Nasvet: bolhe se zadržujejo predvsem v okolju, kjer se pes nahaja. Le 5% bolh se dejansko nahaja na živali. Svetujemo, da zaščitite tudi notranje prostore z naravnimi sredstvi proti bolham.

Teža 0.0200 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta (bolhe,klopi)

Ampule

Znamka (bolhe,klopi)

Biospotix