Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Alsa Nature Senior jagnjetina 400g – popolna hrana za starejše pse, jagnjetina z ovsenimi kosmiči in korenjem.

Hrana za pse Alsa Nature Senior jagnjetina je popolna hrana za starejše pse, ki ima zmanjšano vrednost maščob. Od mesa vsebuje samo jagnjetino, zato je primerna tudi za prehrambeno občutljive pse. Vsebuje tudi korenje in vitamine A, B, C, E in niacin. Dodano je tudi hladno stiskano osatovo olje, ki vsebuje maščobne kisline ( kot na primer za kožo in dlako pomembno linolno kislino).

Alsa Nature podjetje je bilo ustanovoljeno leta 1997 z namenom, da nudi visoko kakovostno linijo pasje hrane, ki je izdelana le in samo iz naravnih sestavin. Zavezuje jih moto: Naravna in zdrava prehrana – za človekovega najboljšega prijatelja. Sodoben štirinožni prijatelj je poznavalec, ki ima pravico do kakovostne prehrane, ki je osnova za vitalnost in dobro počutje. Alsa Nature pasja hrana vsebuje le najboljše naravne sestavine, brez umetnih konzervansov, barvil in okusov – saj je če izbrano dovolj dobro za našega pasjega prijatelja.

Sestavine: Jagnjetina 61%, juha 30%, ovseni kosmiči 4%, korenje 4%, soatovo olje 0,5%, kalcijev karbonat 0,5%.

Analiza:

Prehransko psihološki dodatki na kg: Vitamin D3 200IE,vitamin E 30mg, cink kot cinkov sulfat 5mg, jod kot kalcijev jodat, brez vode 0.2mg.

Tehnološki dodatki na kg: Cassia gum 1000mg

Priporočilo za hranjenje: Na  10kg telesne teže psa dnevno 1 pločevinko. Količina je priporočljiva. Hrano servirajte ogreto na sobno temperaturo. Pes naj ima vedno na voljo dovolj pitne vode.

Teža 0.5000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus mokre hrane

Jagnjetina

Znamka mokre pasje hrane

Alsa Nature

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Alsa Nature Senior jagnjetina 400g”

Your email address will not be published. Required fields are marked