Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Alsa Nature Classic Hühner-Ragout – kokošji ragu 800g – popolna hrana za odrasle pse, s kokošjim ragujem z rižem, hruškami in koromačem.

Hrana za pse Alsa Nature Classic Hühner-Ragout je popolna hrana za odrasle pse. Pasja hrana je vsebuje kokošje meso ter kokošje srčke, jetra in ledvička ter zdrav riž, hruške in koromač, kar jo naredi posebno okusno.  Vsebuje tudi hladno stiskano osatovo olje, bogato z maščobnimi kislinami.

Alsa Nature podjetje je bilo ustanovoljeno leta 1997 z namenom, da nudi visoko kakovostno linijo pasje hrane, ki je izdelana le in samo iz naravnih sestavin. Zavezuje jih moto: Naravna in zdrava prehrana – za človekovega najboljšega prijatelja. Sodoben štirinožni prijatelj je poznavalec, ki ima pravico do kakovostne prehrane, ki je osnova za vitalnost in dobro počutje. Alsa Nature pasja hrana vsebuje le najboljše naravne sestavine, brez umetnih konzervansov, barvil in okusov – saj je če izbrano dovolj dobro za našega pasjega prijatelja.

Sestavine: meso in mesni stranski produkti (35% kokoš, 30% govedina), žita (5% riž), sadje (2% hruške), zelenjava (1% koromač), minerali, olja in mašobe (0,1% osatovo olje).

Analiza: surove beljakovine 11%, surove maščobe 6,2%, surov pepel 2,3%, surova vlakna 0,3%, vlaga 76%

Dodani elementi na kg: vitamin D3 200 IE, vitamin E 30mg, cink 5mg, jod 0,2mg.

Tehnološki dodatki na kg: Cassia gum 1000mg.

Priporočilo za hranjenje: dnevna količina je 1 pločevinka pasje hrane na 10kg telesne teže psa. Hrana za psa naj ima sobno temperaturo. Pes naj ima vedno na voljo svežo pitno vodo.

Teža 1 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus mokre hrane

Piščanec

Znamka mokre pasje hrane

Alsa Nature