Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Elektronski odganjalec klopov Skudo Human – za ljudi. Učinkovito odganja klope. Primeren za sprehode z vašim psom, hojo po gozdu, hribarjenju, delu na vrtu… NOVOST –  GUMB ZA VKLOP IN IZKLOP NAPRAVE!

Elektronski odganjalec klopov Skudo Human deluje 10-12 mesecev, če je vklopljen brez predaha:

  • je okolju prijazen
  • brez kemije
  • odganja klope
  • ter je testiran na Univerzi v Milanu, oddelek za parazitologijo
  • Barva: modra

Elektronski obesek Skudo Human deluje na osnovi ultrazvočnih impulzov, ki ga napaja Lithum baterija.. Elektronski repelent Skudo učinkovito odganja klope in je odlična preventiva.

Ultrazvočne frekvence v Skudo obesku so zelo visoke – ultrazvočne (20kHz), zato ne motijo ne živali (psov, mačk..), ne nas, in nikomur ne škodujejo. Čeprav teh zvokov ne moremo zaznavati, to ne pomeni, da jih ne morejo zaznati paraziti kot so bolhe in klopi. Frekvence so bile testirane v univerzitetnih laboratorijih v Milanu, kjer so ugotovili kar precejšen stres na parazite, ko je bila naprava v bližini.

Čeprav vlaga obeska Skudo ne poškoduje, elektronski odganjalec klopov ni vodoodporen, zato ga ne izpostavljajte direktnemu stiku z vodo.

Na voljo so Skudo obeski – elektronski odganjalci klopov – za pse, mačke, okolico ter za otroke (edini vodoodporen, bel obesek!)

OPOZORILO: Delovanja repelenta ne ovirajte (če bo napravica npr. v žepu ne bo učinkovala). Napravico Skudo raje obesite na vrvico in pritrdite v višino pasu.

Navodila za uporabo Skudo obeska:

Za aktivacijo obeska Skudo počasi in previdno izvlecite rdeč zatič. Baterija je žal nenadomestljiva. Obseg delovanja je 3m2.

Proizvaja: Olan tech S.r.l., Italija

Velikost: 55mm x 31mm x 13mm

Teža 0.2000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta (bolhe,klopi)

Obeski

Znamka (bolhe,klopi)

Skudo (Olan)