Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Hrana za mačke Sanabelle Hair & Skin hrana za odrasle mačke za zdravo kožo in dlako, posebej primerna za čistokrvne mačje pasme.

Hrana za mačke Sanabelle Hair & skin je bila razvita posebej za vzdrževanje mačjega kožuha. Mačja hrana Sanabelle vsebuje visoka vsebnost bogatih olj in maščob zagotavlja eleganten, svetleč in svilnat kožuh. Vitamini in sledni elementi v mačji hrani Sanabelle Hair & skin dodatno podpirajo pozitivne učinke na kožo in kožuh, zato je hrana posebej priporočljiva za čistokrvne mačke.

Hrana za mačke Sanabelle ima zaradi dodatka cink-helata in tavrina dolgotrajni učinek na vitalnost, oči, kožo in dlako, z uravnovešenim razmerjem Omega3 in Omega 6 maščobnih kislin pa podpira naravni obrambni mehanizem vaše mačke. Mačja hrana Sanabelle vsebuje HairballSestavo hrane Sanabelle si oglejte v zavihkihPasage-System, ki omogoča izločanje dlake iz želodca. Hrana za mačke deluje pozitivno na črevesno floro in skrbi za enakomerno prebavo; s tem se zmanjša neprijeten vonj iztrebkov. Hrana za mačke Sanabelle preprečuje tvorbo ledvičnih kamnov z nakisanjem urina (pH 6 -6,5) v kombinaciji s posebnim Water-Transit-Agentom, ki po naravni poti spodbuja pitje in izločanje vode.

 

Sestavo hrane Sanabelle Hair & Skin si oglejte v zavihkih
Teža 0.4000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus hrane

Piščanec

Starost mačke

Odrasla mačka

Znamka mačje hrane

Sanabelle

Teža

0,4 kg, 10 kg, 2 kg