Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Hrana za mačke Sanabelle Adult postrv je uravnotežena popolna mačja hrana, ki je zelo okusna, še posebej za mačke, ki živijo v hiši ali stanovanju. Kot bistven vir beljakovn vsebuje mačja hrana Sanabelle Adult z ribo (postrv) nežno postrv, ki je okusna različica izdelka in istočasno skrbi za izjmno kvaliteto  beljakovin.

Mačjo hrano Sanabelle Adult odlikujeta uravnotežena vsebnost hranil ter harmoničen delež mineralnih snovi, elementov v sledeh in vitaminov. Sestavine mačjih briketov Sanabelle spodbujajo vitalnost in živahnost ter krepijo naravne obrambne mehanizme vaše mačke.

Hrana za mačke Sanabelle Adult postrv ima zaradi dodatka cink-helata in tavrina dolgotrajni učinek na vitalnost, oči, kožo in dlako, z uravnovešenim razmerjem Omega3 in Omega 6 maščobnih kislin pa podpira naravni obrambni mehanizem vaše mačke. Mačja hrana Sanabelle vsebuje Hairball-Pasage-System, ki omogoča izločanje dlake iz želodca. Hrana za mačke deluje pozitivno na črevesno floro in skrbi za enakomerno prebavo; s tem se zmanjša neprijeten vonj iztrebkov. Hrana za mačke Sanabelle preprečuje tvorbo ledvičnih kamnov z nakisanjem urina (pH 6 -6,5) v kombinaciji s posebnim Water-Transit-Agentom, ki po naravni poti spodbuja pitje in izločanje vode.

 

Sestavo hrane Sanabelle si oglejte v zavihkih
Teža 0.4000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Glavni okus hrane

Piščanec

Starost mačke

Odrasla mačka

Znamka mačje hrane

Sanabelle

Teža

0,4 kg, 10 kg, 2 kg