Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Posoda za počasnejše hranjenje Eat Slow Live Longer Star S siva. Posoda za prehitre jedce, najsibodi to mačka ali pes. Velikost posode je 20cm, izdelana iz varne plastike, brez BPA, PVC in ftalatov.

Velikost: 20 x 20 cm

Barva: siva

Hitro, prenagljeno hranjenje in goltanje hrane lahko vodi do zasuka želodca in debelosti. Zasuk želodca je življenjsko nevaren pojav, kjer se želodec obrne v trebušni votlini in s tem na eni strani zapre pred črevesnjem, na drugi pa pred požiralnikom. Posledice so ščipanje in drgnjenje ob organe, kar lahko vodi tudi do razpok. Do tega lahko vodi nekaj tako nedolžneg kot je gotanje hrane. Simptomi, ki pri tem nastanejo, so povečanje proizvodnje sline, razširitev trebušne votline in dvigovanje hrane.

Goltanje lahko negativno vpliva tudi na prebavni sistem, saj briketi do želodca pridejo neprežvečeni, kar lahko vodi do debelosti. Z goltanjem hrane pride do želodca tudi veliko zraka, kar psa napihuje. S to posodo bo pes bolje žvečil, kar ima pozitiven vpliv tudi na zdravje zob.

Če bi radi, da bi vaš pes jedel zdravo, zabavno in počasneje… potem je ta posoda prava za vas in zanj!

Posoda je narejena iz varne ABS plastike in se lahko pomiva v pomivalnem stroju. Brez BPA, PVC in ftalatov. Vsebuje tudi 4 nedrseče nogice + 2 rezervni.

Teža 0.5 kg
Oprema za dom in vrt

Pasje posode

Oprema za mačke

Mačje posode