Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

Grizzly lososovo olje 1000ml – Povsem naravno lososovo olje za pse  in mačke uravnotežite maščobne kisline v prehrani vašega psa ali mačke z dodajanjem dolgoverižnih omega-3 maščobnih kislin – 100% dostopne EPA in DHA – iz DIVJEGA lososa.

  • Olje divjih aljaških lososov
  • Za zdravo kožo in dlako
  • Za močan imunski sistem
  • Srcu prijazen izdelek
  • Bogat okus, ki ga psi in mačke obožujejo.

Grizzly lososovo olje se pridobiva izključno iz divjih aljaških lososov. V Grizzly Salmon Oil se naravno ohranja uravnotežena mešanica pomembnih maščobnih kislin, poleg tega pa je dodatno zaščiteno z izvlečkom rožmarina. Grizzly Salmon Oil vsebuje naravne antioksidante in majhne količine vitaminov, ki so naravno prisotni v lososu. Pri vašem psu ali mački ta naravni izdelek ne bo vplival na izkoristek vitaminov iz drugih virov.

Vsebnost hranil v 100g: surove beljakovine 0g, surove vlaknine 0g, surove maščobe 99,9g, surovi pepel 0g, vitamin A 1 – 1,5mg, vitamin D 10 – 15mg, vitamin E 10 – 15mg.

Sestavine: lososovo olje, antioksidant E 306 (močan izvleček tokoferolov naravnega izvora), izvleček rožmarina.

Aktivne sestavine: Omega-3 maščobne kisline 29%, DHA (dokosaheksanojska kislina) 12%, EPA (eikosapentanojska kislina) 9%, Omega-6 maščobne kisline 3%.

 

Uporaba

Plastenka z brizgo je vedno pripravljena za uporabo in zelo enostavna, ker vsakič omogoča pravilen odmerek olja. Dodajajte dnevno hrani vašega ljubljenčka skladno z navodilina tabeli za doziranje.  Za najboljše rezultate uporabljajteredno in dolgoročno. Po odprtju plastenko hranite v hladilniku.

Teža 1.1 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm
Vrsta dodatkov za pse

Koža in dlaka, Splošni vitamini, Teža in apetit

Znamka dodatkov za pse

Grizzly

Vrsta dodatkov za mačke

Koža in dlaka

Znamka dodatkov za mačke

Grizzly