Potrebujete pomoč?

Pokličite: 04 51 20 838

DOBAVNI ROK AKVARIJA JE DO 14 DNI.

Notranji prekatni filter za akvarije (akvariji do 108L) – stekleni prekati, ki jih vgradimo v vaš akvarij. Brez filtrirnega materiala. Filter in filtriranje akvarijske vode sta ena od najpomembnejših procesov v akvariju. Filter je srce akvarija. Brez kvalitetnega filtra ni trajnega življenja v akvariju.

Pri nas smo se specializirali in razvili notranji akvarijski prekatni filter, ki je izjemno učinkovit, saj nima le mehanskega čiščenja za večje organske delce, temveč tudi biološko čiščenje s koristnimi bakterijami, ki izničijo tudi za ribe nevarni nitrit in amonijak. Ponavadi ima akvarij 3 ali 4 prekate, odvisno od velikosti samega akvarija.

Notranji akvarijski prekatni filter je izpopolnitev klasičnih industrijsko narejenih zunanjih filtrov. Razlika med njima je ogromna – v naše prekate lahko spravite veliko več materiala, ki bo akvarijsko vodo učinkoviteje čistil tako mehansko kot biološko, še vedno pa vam ostane zadosti prostora, da biološki del materiala povečate – za aktivno oglje, šotni granulat, zeolit, še več keramičnih makaronov…

Klasični štiri prekatni filter je filter, ki po kvaliteti, enostavnosti in dostopnosti prekaša najboljše tovarniške akvarijske filtre. Tak filter ne ruši kolonij bakterij v biološkem delu filtra. Seveda pa je nujno vedeti, kateri del filtra čistiti, koliko čistiti in kateri del filtra se ne sme nikoli čistiti. Več o čiščenju takega filtra si preberite tukaj.

V KOMENTAR NAM, PROSIM, SOROČITE:

  • na katerem delu akvarija (levem ali desnem) naj vstavimo steklene prekate za filter,
  • kakšno tapeto (če sploh) naj uporabimo ter
  • če želite, da vam filter pripravimo (vključimo tudi filtrirni material, črpalko..), kar pa ni vključeno v ceno!

Po dogovoru vam filter vstavimo tudi v vaš akvarij ali pa ga naredimo ZUNANJEGA.

Teža 2 kg

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Notranji prekatni filter za akvarije (akvariji do 108L)”

Your email address will not be published. Required fields are marked