Novoletno darilo za vašo mačko

Novoletno darilo za vašo mačko

Je bila vaša mačka letos kaj pridna? Seveda! Kako da ne! 🙂 Letos ji lahko podarite nekaj prav posebnega!

Če ste popolnoma brez idej, je spodaj nekaj predlogov, kaj ji podariti… Za še večjo izbiro kot je v spletni trgovini www.aro.si pa obiščite eno izmed naših trgovinic, kjer se z veseljem posvetimo vsaki stranki posebej.

V kolikor pa mislite, da ima vaša mačka vsega že dovolj (saj tako lepo skrbite zanjo:), pa vas vabimo, da darilo v obliki hrane, opreme ali priboljška (tudi evra:) podarite živalim v zavetiščih in društvih.

Novoletno darilo za vašo mačko

 1. Anibio Katze-Vital – naravno dopolnilo k prehrani mačk 120g – z vsemi potrebnimi vitamini, s taurinom, za sijočo dlako in zdravo kožo.
 2. Igračka na palici – mačja igrača z miško – miška iz naravnih materialov na koncu 4o cm dolge palice.
 3. Country Hunter mačji priboljški v 2 okusih – okusne, naravne mačje mesne kocke brez žitaric, ki so sušene z zmrzovanjem.
 4. Mačji laser – laserska svetloba na površini ustvari rdečo piko ali ribjo kost, ki jo bo vaš maček zasledoval in lovil. Priporočamo za največje nagajivke 🙂
 5. Mačja viseča mreža Siesta– iz lanenega blaga, z naravnim lesenim okvirjem. Za lenuščke, kar mačke definitivno so! 🙂
 6. Anibio X-Stress – kapljice proti stresu 30ml – kapljice za mačke in pse, ki jih dodate v hrano ali kar tako 2 uri pred stresnim dogodkom, živali pomirijo.
 7. Mačje ležišče Samuel 50 x 40cm in Mačje ležišče Samuel 60 x 50cm – Mehka, plišasta pasja postelja iz blaga, z blazino, ki jo je možno obračati.
 8. Motivacijska mačja igrača – žoga za priboljške – Uporabljate samostojno ali s priboljški, ki padajo iz luknje, ko se žoga kotali.
 9. Lily’s Kitchen Organic Turkey Feast 85g (mačja pašteta) – kvalitetna organska – ekološka hrana za mačke v obliki paštetke in z okusom purana.
  11aro-prazniki

aro-trgovina

Positive SSL
X