Knjige

Prikaz 1–12 od 13 rezultatov

 • Zdravilna masaža za pse, Dr. Michael W.Fox

  Zdravilna masaža za pse, Dr. Michael W.Fox –  To je preizkušen masažni program, za katerega strokovnjaki trdijo, da je eden najboljših, če ne najboljši.

  18.00  Dodaj v košarico
 • Pasja inteligenca, Stanley Coren

  Pasja inteligenca, Stanley Coren – Vodnik skozi misli, čustva in notranje doživljanje naših pasjih družabnikov – Ali psi res razmišljajo? Ali se zavedajo tako kot ljudje? Ali lahko trdimo, da imajo psi inteligenco?

  22.00  Dodaj v košarico
 • 101 pasji trik, Kyra Sundance in Chalcy

  101 pasji trik, Kyra Sundance in Chalcy – Največja knjiga vseh časov o trikih za pse, s fotografijami za vsak korak.

  29.05  Dodaj v košarico
 • 101 način za več aktivnosti z vašim psom!, Kyra S...

  101 način za več aktivnosti z vašim psom!, Kyra Sundance – Vedno se je težko spraviti h gibanju in prekiniti ustaljene navade, vendar psi znajo poskrbeti, da se v dejavnostih, ki jih izvajamo z njimi, bolj zabavamo.

  29.50  Dodaj v košarico
 • Prva pomoč za psa in nekatere bolezni pri psih, Ale...

  Prva pomoč za psa in nekatere bolezni pri psih, Aleksandra Domanjko Petrič – Knjiga lastnikom in skrbnikom psov želi pomagati ob nesrečnih oz. bolezenskih dogodkih, ko se je treba hitro odzvati. Ponuja številne napotke za oskrbo poškodovanega oz. bolnega psa, kakor tudi preventivne ukrepe,

  19.90  Dodaj v košarico
 • V čem je trik?, Barbara Rozman Lužaič

  Priročnik V čem je trik? je namenjen vsem ljubiteljem psov, ki jih zanima učenje trikov, vendar niso prepričani, kako bi se tega lotili. Predznanje ni pogoj, saj je v knjigi dovolj informacij tudi za popolne začetnike,

  19.90  Dodaj v košarico
 • Ne lajaj na psa, Karen Pryor

  Ne lajaj na psa, Karen Pryor – Knjiga  na duhovit način in s primeri iz življenja predstavlja osnovne koncepte kako trenirati živali (in ljudi) z uporabo principov treninga s pozitivno spodbudo.

  24.99  Dodaj v košarico
 • Vzgoja srečnega psa, Cesar Millan

  Vzgoja srečnega psa: 98 bistvenih napotkov in tehnik – Pridružite se Cesarju in postanite vodja svojega krdela! Usvojite in uporabite 98 bistvenih spoznanj.

  18.95  Dodaj v košarico
 • Takoj pusti čevelj! (dopolnjena izdaja), Maja Kala...

  Takoj pusti čevelj! (dopolnjena izdaja), Maja Kalaš – odgovarja na 18 najpogostejših težav, s katerimi se srečujemo lastniki psov. Vlečenje na povodcu, prekomerno lajanje, skakanje, ignoriranje odpoklica, prosjačenje za pozornost ali hrano, agresija ter uničevalno vedenje so le nekateri izmed njih. Kako blagodejno je vedeti, da nismo edini, ki se soočamo s tovrstnimi izzivi.

  21.90  Dodaj v košarico
 • Šepetalec psom, Cesar Millan

  Šepetalec psom, Cesar Millan – Priznani strokovnjak za pse Cesar Millan, zvezda oddaje Šepetalec psom na National Geographic Channelu, vam pomaga videti svet skozi oči vašega psa, tako da končno lahko odpravite njegove vedenjske težave.

  23.99  Dodaj v košarico
 • Vodja krdela, Cesar Millan

  Vodja krdela, Cesar Millan – nov vodnik za razvijanje veščin, ki so potrebne, da postanemo trden vodja krdela, kakršnega naš pes potrebuje za uravnoteženo in izpolnjeno življenje.

  23.99  Dodaj v košarico
 • Kako razmišljajo psi, Stanley Coren

  Kako razmišljajo psi, Stanley Coren – Prva knjiga v slovenskem jeziku, ki celovito obravnava mišljenje in razum psov.

  20.00  Dodaj v košarico

Positive SSL
X