Vpojne plenične podloge Pet Interest 60cm x 60cm 10kosov

Vpojne plenične podloge Pet Interest (različne velikosti)

Cena od: 5.90 

Vpojne plenične podloge Pet Interest 60 x 60cm ali 60 x 90cm po 10 ali 42 kosov – za uspešno navajanje na opravljanje potrebe v notranjem prostoru. Izdelane iz petih (5) plasti. Preberi več o izdelku »

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , ,

Opis izdelka

Vpojne plenične podloge Pet Interest 60 x 60cm ali 60 x 90cm po 10 ali 42 kosov – za uspešno navajanje na opravljanje potrebe v notranjem prostoru. 

Izdelane iz petih (5) plasti. 60x 60 cm velike podloge vpijajo 3750ml tekočine, 60 x 90 cm pa 5250ml tekočine.

Zgornji zunanji sloj je izdelan iz močnega materiala, tako da ga kremplji psa ne morejo raztrgati. Ta sloj zadrži vlago med drugim in tretjim slojem.

Vpojne plenične podloge Pet Interest 60 x 60cm ali 60 x 90cm po 10 ali 42 kosov – za uspešno navajanje na opravljanje potrebe v notranjem prostoru.

Izdelane iz petih (5) plasti. 60

Notranji sloji so narejeni iz celuloze in visoko kakovostnih polimerov*, ki lahko absorbirajo vsebino do trikrat večjo od njiihove prostornine (za razliko od bombaža, ki lahko absorbira le toliko kot njegova teža). Ti sloji vlago enakomerno porazdelijo po celotni površini blazinice. Spodnja plast ima plastično prevleko, ki zagotavlja neprepustnost. Večja neprepustnost = čistejše tace = za zdrav & čist dom!

* Celuloze in polimeri so popolnoma neškodljivi in se uporabljajo v kmetijstvu za ohranjanje vlage na območjih, kjer je primanjkuje.

Proizvedeno v EU.

Postavite vašega psa za opravljanje njegove potrebe na podlogo in ga nato nagradite. Zamenjajte podloge po vsaki uporabi, da se vaš pes na pasji toaleti vedno prijetno počuti. Po fazi privajanja postopoma dan za dnem prestavljajte pladenj v smeri hišnih vrat, dokler ni pred vrati. Sedaj je mladiček pripravljen iti na toaleto izven doma.

 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Vpojne plenične podloge Pet Interest (različne velikosti)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X