Metalec žogic za pse 65cm

Metalec žogic za pse 65cm

4.99 

Metalec žogic za pse 65cm – Genialni metalec žog z dolgo metalno roko za ekstra dolge mete in za preprosto pobiranje žogice brez stalnega sklanjanja, vključno s teniško žogico – odlična igra prinašanja. Preberi več o izdelku »

Opis izdelka

Metalec žogic za pse 65cm – Genialni metalec žog z dolgo metalno roko za ekstra dolge mete in za preprosto pobiranje žogice brez stalnega sklanjanja, vključno s teniško žogico – odlična igra prinašanja.

Dajte svojemu psu možnost, da bo lahko v primerni obliki izživel svoj lovski nagon. Preprosto rešitev za to nudi igra prinašanja s pomočjo metalca za teniško žogico. Z le malo napora lahko teniško žogico s podaljšano metalno roko katapultirate še posebej daleč.

Vaš pasji navdušenec se bo pognal za žogico, poiskal plen, ter vam to z veseljem prinesel nazaj. Z metalcem teniške žogice lahko žogico poberete ne da bi se pri tem morali sklanjati ali si umazati roke ter jo nato vržete ponovno.

Zanesljivo poskrbi za pestre sprehode ter za lovski izlet, na katerem bo vaš pes polno zaposlen!

Pasja igrača metalec teniške žogice v pregledu:

  • 65cm dolga metalna roka
  • Teniška žogica premer ca. 6,2 cm
  • Dolgi meti z le malo moči
  • Pobiranje žogice, ki čuva hrbet
  • Čiste roke

Opozorilo:Nobena igrača ni neuničljiva. Kot pri vsakem drugem izdelku morate vašega psa tudi pri igri s to igračo nadzorovati. Prosimo, da izdelek redno preverjate glede poškodb ter igračo nadomestite, če je ta poškodovana, ali so se njeni deli izgubili, saj sicer ni mogoče izključiti poškodbe živali.

Proizvajalec Kerbl

Metalec žogic za pse 65cm

Metalec žogic za pse 65cm – Genialni metalec žog z dolgo metalno roko za ekstra dolge mete in za preprosto pobiranje žogice brez stalnega sklanjanja, vključno s teniško žogico – odlična igra prinašanja.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Metalec žogic za pse 65cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

X