Akcija!
Ampule Bogadual Spot-on za velike pse

Ampule Bogadual za velike pse 4 x 2,5 ml – akcija

23.80  21.42 

Ampule Bogadual za velike pse 4 x 2,5 ml – akcija – uporabno najmanj do 31.12.2017. Ampule insekticidne Bogadual Spot-on za velike pse – izjemno učinkovito sredstvo za velike pse proti klopom, bolham in pršicam. 4 x 2,5 ml (1 ampula za 2-4 tedne) Preberi več o izdelku »

Kategorij: , , ,

Opis izdelka

Ampule Bogadual za velike pse 4 x 2,5 ml – akcija – uporabno najmanj do 31.12.2017.

Ampule insekticidne Bogadual Spot-on za velike pse – izjemno učinkovito sredstvo za velike pse proti klopom, bolham in pršicam. 4 x 2,5 ml (1 ampula za 2-4 tedne)

Vsebina: BOGADUAL ANTI-PARASIT SPOT-ON veliki psi 20-50 kg = 4 apule (pipete) po 2,5 ml

Sredstvo proti klopom, bolham in pršicam BOGADUAL ANTI-PARASIT SPOT-ON je tekoče sredstvo v tubici, ki učinkovito odganja klope, bolhe in pršice. Bogadual ampule so prva antiparazitna rešitev firme Bogar z dvojnim delovanjem. Koncept optimizira učinkovitost koncentirane rastlinske sestavine – Margoze (Margosa) z uporabo sintetičnega ojačevalca učinka. Margoza odganja bolhe in zavira njihov razvoj, zato ima Bogadual izjemen antiparazitski učinek na pse.

  • UPORABA:
    Postopek ponovite na vsaka 2 do 4 tedne. Sredstvo začne delovati takoj. Priporočamo, da žival 4 dni pred nanosom ampule okopate z insekticidnim ali navadnim šamponom. Žival dobro in temeljito sperite z vodo in osušite.
  • Tubo držite pokončno, obrnite pokrovček, tako da se čep odlomi, in pokrovček odstranite.
  • Sredstvo proti klopom za pse Bogadual nanesite na dva različna področja kožuha na vratu in okrog korena repa.
  • Dlako ločite in vsebino nanesite neposredno na kožo.
  • Vsebino tubice morate popolnoma izprazniti.

ODMERJANJE:

  • Za psa teže 20-30 kg: 1 tuba
  • Za psa teže 30-50 kg: 2 tubi

NAVODILA ZA UPORABO: Ne nanašajte na poškodovano kožo ali odprte rane. Ne uporabljajte po psih mlajših od 12 tednov. Ne uporabljajte pri živalih, ki so breje ali dojijo. Ne uporabljajte na mačkah.

OPOZORILO: Hranite zunaj dosega otrok! Ne dotikajte se področij, kamor je bila raztopina nanesena, dokler se ta ne posuši.  Lahko resno poškoduje oči. V primeru stika z očmi te takoj sperite z velikimi količinami vode in poiščite zdravniško pomoč. Ne požirajte. V primeru zaužitja se takoj zatecite po zdravniško pomoč in zdravstvenemu osebju pokažite etiketo ali embalažo sredstva.
Praznih tub ne uporabljajte ponovno. Preden embalažo zavržete med ločene odpadke, jo popolnoma izpraznite. Pred uporabo izdelka vedno preberite navodila.

SESTAVA:  Etil N-acetil-N-butil-beta-alaninat 150 mg/, margoza ekstrat 200 mg/g.

VSEBUJE: Citronela olje.

OSTALI NAPOTKI: Namenjeno izključno za uporabo na psih. Hranite pri sobni temperaturi med 15 in 20 C. Biocide uporabljajte varno, pred uporabo pa preberite navodila.

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki bo cenil ta izdelek “Ampule Bogadual za velike pse 4 x 2,5 ml – akcija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

X