Novosti

 • Rinti Kennerfleisch Junior govedina 400g

  Rinti Kennerfleisch Junior govedina 400g – mokra pasja hrana izjemnega okusa za pasje mladiče, z dodatnim odmerkom kalcija za zdravo rast in pesnimi rezanci, še več mesa v praktični pločevinki z odpiranjem na poteg.

  1.60  Dodaj v košarico
 • Rinti Kennerfleisch Junior piščanec 400g

  Rinti Kennerfleisch Junior piščanec 400g -mokra pasja hrana izjemnega okusa za pasje mladiče, z dodatnim odmerkom kalcija za zdravo rast in pesnimi rezanci, še več mesa v praktični pločevinki z odpiranjem na poteg.

  1.60  Dodaj v košarico
 • Rinti Kennerfleisch govedina 400g

  Rinti Kennerfleisch govedina 400g – mokra pasja hrana izjemnega okusa, obogatena z lanenim oljem in pesnimi rezanci, še več mesa v praktični pločevinki z odpiranjem na poteg.

  1.60  Dodaj v košarico
 • Rinti Kennerfleisch jagnjetina 400g

  Rinti Kennerfleisch jagnjetina 400g – mokra pasja hrana izjemnega okusa, obogatena z lanenim oljem in pesnimi rezanci, še več mesa v praktični pločevinki z odpiranjem na poteg.

  1.60  Dodaj v košarico
 • Rinti Kennerfleisch morske ribe 400g

  Rinti Kennerfleisch morske ribe 400g – mokra pasja hrana izjemnega okusa, obogatena z lanenim oljem in pesnimi rezanci, še več mesa v praktični pločevinki z odpiranjem na poteg.

  1.60  Dodaj v košarico
 • Rinti Kennerfleisch perutninsko srce 400g

  Rinti Kennerfleisch perutninsko srce 400g – mokra pasja hrana izjemnega okusa, obogatena z lanenim oljem in pesnimi rezanci, še več mesa v praktični pločevinki z odpiranjem na poteg.

  1.60  Dodaj v košarico
 • Rinti Kennerfleisch divjačina 400g

  Rinti Kennerfleisch divjačina 400g – mokra pasja hrana izjemnega okusa, obogatena z lanenim oljem in pesnimi rezanci, še več mesa v praktični pločevinki z odpiranjem na poteg.

  1.60  Dodaj v košarico
 • Rinti Kennerfleisch piščanec 400g

  Rinti Kennerfleisch piščanec 400g – mokra pasja hrana izjemnega okusa, obogatena z lanenim oljem in pesnimi rezanci, še več mesa v praktični pločevinki z odpiranjem na poteg.

  1.60  Dodaj v košarico
 • Rinti Pur govedina 400g

  Rinti Pur govedina 400g – Rinti Sensible Pur mokra pasja hrana s samo enim virom živalskih beljakovin, ter brez žitaric. Hrano psi dobro sprejemajo. Rinti je popolna hrana, posebej prilagojena za potrebe prehransko občutljivih psov ali alergikov. 

  1.99  Dodaj v košarico
 • Rinti Pur jagnjetina 400g

  Rinti Pur jagnjetina 400g – Rinti Sensible Pur mokra pasja hrana s samo enim virom živalskih beljakovin, ter brez žitaric. Hrano psi dobro sprejemajo. Rinti je popolna hrana, posebej prilagojena za potrebe prehransko občutljivih psov ali alergikov. 

  1.99  Dodaj v košarico
 • Rinti Pur konj 400g

  Rinti Pur konj 400g – Rinti Sensible Pur mokra pasja hrana s samo enim virom živalskih beljakovin, ter brez žitaric. Hrano psi dobro sprejemajo. Rinti je popolna hrana, posebej prilagojena za potrebe prehransko občutljivih psov ali alergikov. 

  1.99  Dodaj v košarico
 • Rinti Pur piščanec 400g

  Rinti Pur piščanec 400g – Rinti Sensible Pur mokra pasja hrana s samo enim virom živalskih beljakovin, ter brez žitaric. Hrano psi dobro sprejemajo. Rinti je popolna hrana, posebej prilagojena za potrebe prehransko občutljivih psov ali alergikov. 

  1.99  Dodaj v košarico
X