Hrana za ptice

Na spletki žal nimamo objavljenih velike izbire znamk hrane za papige in kanarčke, zato pa je toliko večja v naših poslovalnicah. Na zalogi imamo Versele-Laga (Prestige), Bonami, Vitakraft,

Nič pa ni bolj razveseljivega kot se pozimi greti v stranovanju, čez okno pa opazovati ptice (divje), ki se veselo prerekajo okoli nastavljenih semen (sončnic in mešanih semen) ali lojne pogače. Več o divjih pticah si preberite tukaj.

alt

Showing all 7 results

 • Bonami hrana za male papige 500g

  Bonami hrana za male papige je bogata mešanica zdravih, svežih, dobro očiščenih in izbranih semen, ki je namenjena kot osnovna hrana posameznim vrstam ptic

  1.52  Dodaj v košarico
 • Hrana za zunanje ptice – mešana 1kg

  Hrana za zunanje ptice je mešanica semen za semenojede in vsejede ptice.

  1.65  Dodaj v košarico
 • Hrana za zunanje ptice – sončnice 1kg

  Sončnice – hrana za ptice 1kg – Sončnice zelo radi jedo sinice, vrabčki in ščinkovci.

  1.60  Dodaj v košarico
 • Hrana za zunanje ptice – sončnice 25kg

  Sončnice – hrana za ptice 25kg – Sončnice zelo radi jedo sinice, vrabčki in ščinkovci.

  28.90  Dodaj v košarico
 • Versele-Laga Prestige za afriške srednje papige 1kg

  Versele-Laga Prestige za afriške srednje papige Loro Parque je semenska mešanica za afriške srednje papige. Sestavljena je iz kvalitetnih semen, posebej izbranih tako, da ustrezajo naravni prehrani agapornisov in drugih pritlikavih papagajev.

  6.75  Dodaj v košarico
 • Vitakraft Menu Premium hrana za male papige

  Vitakraft Menu Premium hrana za male papige  je priljubljena hrana za ustrezno prehrano malih papig. Uravnotežena glavna prehrana, ki pticam tekne in jim nudi vse potrebno za zdravo življenje.

  Cena od: 2.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Vitakraft Menu Premium za srednje papige 1kg

  Vitakraft Menu Premium za srednje papige 1kg je priljubljena hrana za ustrezno prehrano srednje velikih papig. Uravnotežena glavna prehrana s kakovostnimi semeni, žiti, orehi, ki pticam tekne in jim nudi vse potrebno za zdravo življenje.

  4.35  Dodaj v košarico

X