Bolhe in klopi

Sredstva proti zajedavcem – VELIKA IZBIRA – proti klopom, bolham, pršicam, tudi notranjim zajedavcem za pse. Na voljo so ampule (pipete), ovratnice, spreji za po živali in po okolici, tabletki, šamponi in nenazadnje učinkoviti in popularni elektronski obeski Skudo ali bioenergetski obesek Anibio Tic-Clip. V ponudbi se trudimo imeti čimbolj učinkovita zaščitna sredstva za živali, ki so hkrati tudi živali neškodljiva, se pravi čimbolj naravna.

ŽELITE VEDETI VEČ O BOLHAH ALI KLOPIH?

alt

Prikaz 1–12 od 44 artiklov

 • Ampula Vitalveto proti bolham za majhne pse

  Ampula insekticidna Vitalveto proti bolham za majhne pse (med 0,6 in 6kg) – učinkovita zaščita proti bolham pri psih za 3 mesece.

  14.39  Dodaj v košarico
 • Ampula Vitalveto proti bolham za srednje pse

  Ampula insekticidna Vitalveto proti bolham za srednje pse (med 6kg in 15kg) – učinkovita zaščita proti bolham pri psih za 3 mesece.

  14.39  Dodaj v košarico
 • Ampula Vitalveto proti bolham za velike pse

  Ampula insekticidna Vitalveto proti bolham za velike pse (nad 15kg) – učinkovita zaščita proti bolham pri psih za 3 mesece.

  14.39  Dodaj v košarico
 • Ampule Beaphar Vermicon za majhne pse (do 15kg)

  Ampule Beaphar Vermicon za majhne pse (do 15kg) – imoblizirajo bolhe, klope in insekte, kot so komarji, pršice, uši, peščene muhe, itd. Ampule ne vsebujejo kemičnih insekticidov. Zaščita za 3 x 4 tedne (3 ampule po 1,5 ml).

  8.40  Dodaj v košarico
 • Ampule Beaphar Vermicon za srednje pse (15 – 30kg)

  Ampule Beaphar Vermicon za srednje pse (15 – 30kg) – imoblizirajo bolhe, klope in insekte, kot so komarji, pršice, uši, peščene muhe, itd. Ampule ne vsebujejo kemičnih insekticidov. Zaščita za 3 x 4 tedne (3 ampule po 3 ml).

  9.30  Dodaj v košarico
 • Ampule Beaphar Vermicon za velike pse (nad 30kg)

  Ampule Beaphar Vermicon za velike pse (nad 30kg) – imoblizirajo bolhe, klope in insekte, kot so komarji, pršice, uši, peščene muhe, itd. Ampule ne vsebujejo kemičnih insekticidov. Zaščita za 3 x 4 tedne (3 ampule po 4.5 ml).

  10.80  Dodaj v košarico
 • Ampule Biospotix naravne za pse 5 x 1,0ml

  Biospotix za pse so naravne repelentne ampule brez kemikalij, ki psa zaščitijo pred zunanjimi zajedalci. Biospotix učinkovito ščiti pred bolhami, klopi, komarji… Deluje na respiratorni sistem zajedavcev.

  13.99  Dodaj v košarico
 • Ampule Biospotix naravne za velike pse 3x3ml

  Biospotix za velike pse (težje od 20 kg) so naravne repelentne ampule brez kemikalij, ki psa zaščitijo pred zunanjimi zajedalci. Biospotix učinkovito ščiti pred bolhami, klopi,komarji

  15.99  Dodaj v košarico
 • Ampule Bogacare za mini pse 4 x 0,75 ml

  Ampule insekticidne Bogacare Spot-on za mini pse – izjemno učinkovito naravno sredstvo za pse mini pasem proti klopom, bolham in pršicam. 4 x 0,75 ml (1 ampula za 2-4 tedne).

  16.80  Dodaj v košarico
 • Ampule Bogadual za majhne in srednje pse 4 x 1,5 ml

  Ampule insekticidne Bogadual Spot-on za majhne in srednje pse – izjemno učinkovito sredstvo za majhne in srednje pse proti klopom, bolham in pršicam. 4 x 1,5 ml (1 ampula za 2-4 tedne)

  19.80  Dodaj v košarico
 • Ampule Bogadual za velike pse 4 x 2,5 ml

  Ampule insekticidne Bogadual Spot-on za velike pse – izjemno učinkovito sredstvo za velike pse proti klopom, bolham in pršicam. 4 x 2,5 ml (1 ampula za 2-4 tedne)

  23.80  Dodaj v košarico
 • Anibio česen v prahu 400g

  Anibio česen v prahu 400g – dodatna prehrana za pse, mačke in konje. Pomaga pri prebavi, splošnem dobrem počutju živali in proti zajedavcem.

  14.69  Dodaj v košarico

X