Hrana za pse

Hrana za pse – Velika in kvalitetna izbira!

Hrana za pse v naši trgovini je kvalitetna in izbranih sestavin. Psi se med seboj razlikujejo glede na starost, aktivnost, velikost, nekateri pa imajo še posebne prehranske potrebe (alergije na sestavine itd..). Za vse smo tako v naših fizičnih trgovinicah kot v spletni trgovini Aro poskrbeli.

Pasja hrana je razdeljena na suhe pasje brikete, surovo pasjo hrano (le v določenih poslovalnicah), mokro pasjo hrano v konzervah ali vrečkicah ter testenine in riž.  Vsebuje sestavine, ki ohranjajo pasje zdravje in aktivnost.

Izbiramo le kvalitetne znamke SUHE hrane za pse – pasjih briketov kot so na primer: Acana, Barking Heads, Bosch, Canagan, Cibau, Go, Happy Dog,, Lily’s Kitchen, Monge, Natural & Delicious, Nutra Gold,Now Fresh, Orijen, Power of Nature, Symply, Taste of the Wild, Techni-Cal …)

Več o pasji prehrani si lahko preberete tudi v prispeku o znamkah hrane za pse.

Podkategorije

Prikaz 1–12 od 274 artiklov

 • Acana Adult Large Breed 17kg Dog Heritage

  Acana Adult Dog Large – hrana za odrasle pse velikih pasem (nad 25kg) s piščancem in lososom, je popolna in uravnotežena suha hrana.

  87.99  Dodaj v košarico
 • Acana Adult Small Breed Dog Heritage

  Acana Adult Dog Small – hrana za odrasle pse majhnih pasem (1-10kg) s piščancem in lososom, je popolna in uravnotežena suha hrana.

  5 od 5
  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Classic Red Dog Classics

  Acana Classic Red Dog Classics hrana za pse vseh pasem in starosti z jagnjetino, govedino Angus in jorkširsko svinjino, je popolna in uravnotežena suha hrana s 50% mesa.

  Cena od: 3.70 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Cobb Chicken & Greens Dog Heritage

  Acana Adult Dog Cobb chicken & Greens – NOVA hrana za odrasle pse vseh pasem s piščancem, je popolna in uravnotežena suha hrana brez žitaric.

  Cena od: 19.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Grass Fed Lamb Dog Singles

  Pasja hrana Acana Grass Fed Lamb Dog Singles je popolna in uravnotežena suha hrana za odrasle pse vseh pasem z okusom jagnjetine, brez žitaric.

  Cena od: 4.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Grasslands Dog Regionals

  Pasja hrana Acana Grasslands Dog Regionals je popolna hrana za pse brez žitaric, primerna za pse vseh velikosti, pasem in starosti. 70% mesa, 30% sadja in zelenjave.

  5 od 5
  Cena od: 5.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Light & Fit Dog Heritage

  Acana Light & Fit – hrana za odrasle pse vseh pasem s piščancem, jajci in lososom. Primerna za pse, ki imajo težave s prekomerno telesno težo.

  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacific Pilchard Dog Singles

  Pasja hrana Acana Pacific Pilchard Dog Singles je popolna in uravnotežena suha hrana za odrasle pse vseh pasem z okusom sardin, brez žitaric in z enim virom proteinov.

  Cena od: 4.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacifica Dog Regionals

  Pasja hrana Acana Pacifica Dog je popolna hrana brez žitaric za pse vseh velikosti, pasem in starosti. 70% sveže divje ulovljene ribe & 30% zelenjave in sadja.

  Cena od: 5.20 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Prairie Poultry Dog Classics

  Acana Prairie Poultry Dog Classics hrana za pse vseh pasem in starosti s piščancem, puranom in jajci, je popolna in uravnotežena suha hrana s 50% mesa.

  5 od 5
  Cena od: 2.99 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Puppy & Junior Dog Heritage

  Acana Puppy & Junior – hrana za mladiče srednjih pasem s piščancem, jajci in lososom, katerih teža v odrasli dobi bo med 9 in 25kg.

  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Puppy Large Breed 17kg Dog Heritage

  Acana Dog puppy Large Breed – hrana za mladiče velikih pasem (nad 25kg) s piščancem, jajci in lososom.

  87.99  Dodaj v košarico

X