Dodatki in vitamini

Dodatki in vitamini za pse pomagajo psom pri različnih težavah. Na izbiro imamo kar nekaj proizvajalcev pasjih dodatkov in vitaminov – ki jih lahko prefiltrirate v levem stolpcu te kategorije (Anibio – naravni in ekološki produkti, Beaphar, Bosch, Canina, Capos, DRN, Goba (slovenski izdelek), Grizzly, Kerbl, M&C, Pfizer in ostali).

Dodatki in vitamini za pse odpravljajo težave z jetri, okostjem, sklepi in zobmi (mladi, stari, delovni ali bolni psi), pomagajo pri težavah s kožo in dlako (alergije, ekcemi, izpadanje dlake, nesijoč kožuh…), ter ponovni izpostavitvi črevesne flore po tretmaju proti notranjim zajedalcem. Nekaj sredstev pomaga v času gonitve, kjer odganja pse od psic. Drugi dodatki za pse pa izboljšujejo prebavo, premagujejo slabost (na potovanjih) ter živčnost (obiski veterinarjev, potovanja, novoletni čas…) in zmanjšujejo telesno težo.

Če želite psu ponuditi celostno preskrbo z vitamini kot preventivo, posezite po artiklih iz podkategorije Splošni vitamini, lastniki mladičkov psov pa po vitaminih v podkategoriji Za pasje mladičke.

Prikaz 1–12 od 51 artiklov

 • Anibio AllergoDerm – proti alergijam 210g

  Anibio AllergoDerm – prehransko dopolnilo za pse in mačke proti alergijam 210g – pomaga proti prekomernemu izpadanju dlake, alergijami na pršice in hrano ter srbeči in luskasti koži.

  14.90  Dodaj v košarico
 • Anibio Anticox-HD akut – 50 kapsul

  Anibio Anticox-HD akut – 50 kapsul – Učinkovita splošna zaščita ter optimalna zaščita sklepov mačk in psov. Uporaba vsaj 8 tednov.

  15.90  Dodaj v košarico
 • Anibio Anticox-HD classic K – 140 kapsul

  Anibio Anticox-HD classic K – 140 kapsul – Ščiti sklepe ter izboljšuje mobilnost mačk in psov. Uporaba vsaj 12 mesecev.

  29.90  Dodaj v košarico
 • Anibio Barf-Complex – vitamini 420g

  Anibio Barf-Complex – naravni splošni vitamini 420g – vitamini za pse in mačke, primerni za vsakodnevno dodajanje k surovi hrani, hrani iz pločevink ter suhi hrani.

  16.90  Dodaj v košarico
 • Anibio Biotin 220g

  Anibio Biotin – izboljšanje dlake in kože za pse in mačke 220g – Pomaga proti suhi, krhki in nesvetleči dlaki, spremembah na dlaki, vnetjem in luskasti kožo, srbeči koži in krhkim krempljem.

  5 od 5
  15.95  Dodaj v košarico
 • Anibio česen v prahu 400g

  Anibio česen v prahu 400g – dodatna prehrana za pse, mačke in konje. Pomaga pri prebavi, splošnem dobrem počutju živali in proti zajedavcem.

  14.69  Dodaj v košarico
 • Anibio Darm-Probiotic – uravnotežena črevesn...

  Anibio Darm-Probiotic – uravnotežena črevesna flora (99 kapsul) – uporablja pri spremembah v prehrani, proti driski ter po jemanju antibiotikov.

  19.75  Dodaj v košarico
 • Anibio Fell-Complex 4 300ml

  Anibio Fell-Complex 4 – prehransko dopolnilo za konje, pse in mačke za lepšo kožo in dlako – različna ekološka olja pomagajo k svetleči dlaki in zdravi koži.

  13.90  Dodaj v košarico
 • Anibio Immunalin 50ml

  Anibio Immunalin 50ml – podpira in izboljša imunski sistem psov, mačk in ostalih malih živali. S posebno uravnoteženo mešanico čistih naravnih sestavin pomaga živalim po cepljenjih, boleznih, operacijah, driski ali pri povečanemu fizičnemu naporu.

  15.60  Dodaj v košarico
 • Anibio Leber-Vital – podpora jeter 30ml

  Anibio Leber-Vital – podpora jeter 30ml – z naravnimi zeliščnimi izvlečki stimulira izločanje škodljivih snovi iz jeter, npr. pri dolgotrajnem zdravljenju z zdravili. Jetra nežno podpre, zato lahko bolje izpolnjujejo svojo funkcijo.

  14.90  Dodaj v košarico
 • Anibio lososovo olje v kapsulah (180 kapsul)

  Anibio lososovo olje v kapsulah (180 kapsul) – Lososovo olje z esencialnimi Omega-3 maščobnimi kislinami – dodatek za pse in mačke

  15.95  Dodaj v košarico
 • Anibio Min-O-Vit – splošni naravni vitamini 160g

  Anibio Min-O-Vit – splošni naravni vitamini 160g – vitamini za pse in mačke, so osnova zdravja in dobrega počutja živali v obliki visoko kakovostnih organskih hranil.

  8.50  Dodaj v košarico

X