Za lastnike živali

V podkategoiji POMOČ DRUŠTVOM boste našli samo slikice izdelkov (ne artiklov – zato je 0 v oklepaju pri izdelkih), ki jih imamo v naših trgovinicah za pomoč živalim – kar kliknite. V drugi kategoriji boste našli knjige, ki vam bodo v pomoč pri spoznavanju vašega ljubljenčka in ostalih živali.

Podkategorije

Prikaz 1–12 od 16 artiklov

 • 101 način za več aktivnosti z vašim psom!, Kyra S...

  101 način za več aktivnosti z vašim psom!, Kyra Sundance – Vedno se je težko spraviti h gibanju in prekiniti ustaljene navade, vendar psi znajo poskrbeti, da se v dejavnostih, ki jih izvajamo z njimi, bolj zabavamo.

  29.50  Dodaj v košarico
 • 101 pasji trik, Kyra Sundance in Chalcy

  101 pasji trik, Kyra Sundance in Chalcy – Največja knjiga vseh časov o trikih za pse, s fotografijami za vsak korak.

  29.05  Dodaj v košarico
 • Elektronski odganjalec klopov Skudo Baby – za otroke

  Elektronski odganjalec klopov Skudo Baby – za otroke. Uporaben je tudi pri PSIH, saj je edini Skudo, ki je vododporen! Učinkovito odganja klope.

  5 od 5
  17.35  Dodaj v košarico
 • Elektronski odganjalec klopov Skudo Human – za ljudi

  Elektronski odganjalec klopov Skudo Human – za ljudi. Učinkovito odganja klope. Primeren za sprehode z vašim psom, hojo po gozdu, hribarjenju, delu na vrtu… NOVOST –  GUMB ZA VKLOP IN IZKLOP NAPRAVE!

  19.90  Dodaj v košarico
 • Govorite po pasje?, Stanley Coren

  Govorite po pasje?, Stanley Coren – Knjiga uči ljubitelje psov sporazumevanja s svojimi ljubljenci.

  17.00  Dodaj v košarico
 • Kako razmišljajo psi, Stanley Coren

  Kako razmišljajo psi, Stanley Coren – Prva knjiga v slovenskem jeziku, ki celovito obravnava mišljenje in razum psov.

  20.00  Dodaj v košarico
 • Mosquito elektronski odganjalec komarjev na baterije...

  Mosquito elektronski odganjalec komarjev na baterije – za ljudi – Odganjalec deluje na osnovi ultrazvočnih impulzov, ki ga napaja 9V baterija. Elektronski repelent učinkovito odganja samice komarjev v obsegu 36m3.

  9.90  Dodaj v košarico
 • Ne lajaj na psa, Karen Pryor

  Ne lajaj na psa, Karen Pryor – Knjiga  na duhovit način in s primeri iz življenja predstavlja osnovne koncepte kako trenirati živali (in ljudi) z uporabo principov treninga s pozitivno spodbudo.

  24.99  Dodaj v košarico
 • Pasja inteligenca, Stanley Coren

  Pasja inteligenca, Stanley Coren – Vodnik skozi misli, čustva in notranje doživljanje naših pasjih družabnikov – Ali psi res razmišljajo? Ali se zavedajo tako kot ljudje? Ali lahko trdimo, da imajo psi inteligenco?

  22.00  Dodaj v košarico
 • Prva pomoč za psa in nekatere bolezni pri psih, Ale...

  Prva pomoč za psa in nekatere bolezni pri psih, Aleksandra Domanjko Petrič – Knjiga lastnikom in skrbnikom psov želi pomagati ob nesrečnih oz. bolezenskih dogodkih, ko se je treba hitro odzvati. Ponuja številne napotke za oskrbo poškodovanega oz. bolnega psa, kakor tudi preventivne ukrepe,

  19.90  Dodaj v košarico
 • Šepetalec psom, Cesar Millan

  Šepetalec psom, Cesar Millan – Priznani strokovnjak za pse Cesar Millan, zvezda oddaje Šepetalec psom na National Geographic Channelu, vam pomaga videti svet skozi oči vašega psa, tako da končno lahko odpravite njegove vedenjske težave.

  23.99  Dodaj v košarico
 • Takoj pusti čevelj! (dopolnjena izdaja), Maja Kala...

  Takoj pusti čevelj! (dopolnjena izdaja), Maja Kalaš – odgovarja na 18 najpogostejših težav, s katerimi se srečujemo lastniki psov. Vlečenje na povodcu, prekomerno lajanje, skakanje, ignoriranje odpoklica, prosjačenje za pozornost ali hrano, agresija ter uničevalno vedenje so le nekateri izmed njih. Kako blagodejno je vedeti, da nismo edini, ki se soočamo s tovrstnimi izzivi.

  21.90  Dodaj v košarico

X