Briketi za mačke

Briketi za mačke vsebujejo vse sestavine, ki jih vaša mačka potrebuje za normalno, veselo in zdravo življeje. V naši spletni trgovini najdete kar nekaj znamk mačje hrane, še več pa v naših fizičnih trgovinicah.

Izbiramo le kvalitetne znamke mačje hrane kot so na primer: Acana, Equilibrio, Happy Cat, Lily’s Kitchen, Natural & Delicious, Nutra Gold, Meowing Heads, Orijen, Power of Nature, Sanabelle, Taste of the Wild …). Hrana je kompletna, uravnotežena in kvalitetna. Če kakšne hrane ne boste našli pri nas, nam to sporočite, saj se bomo potrudili naročiti.

Da boste med vso izbiro lažje našli brikete, ki so primerni za vašo mačko, vam pomaga stolpec na levi strani. Izbirate lahko po znamkah hrane, ter določite starost mačke. Če ima mačka kakšne prehranske zahteve, lahko tudi te filtrirate. Posebej so razdeljene hrane z enim virom mesa ter hrane brez žitaric, po katerih posega vse več lastnikov mačk.

Opise vseh vrst mačje hrane najdete tukaj.

Prikaz 1–12 od 59 artiklov

 • Acana Grasslands Cat Regionals

  Acana Grasslands Cat Regionals – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom jagnjetine, ribe in race. 75% mesa in 25% sadja in zelenjave!

  5 od 5
  Cena od: 5.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacifica Cat Regionals

  Mačja hrana Acana Pacifica Cat Regionals – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom različnih vrst rib. 75% divje ulovljene ribe & 25% sadja in zelenjave!

  5 od 5
  Cena od: 5.60 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Wild Prairie Cat Regionals

  Mačja hrana Acana Wild Prairie Cat – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom piščanca, purana in ribe. 75% mesa in ribe ter 25% sadja in zelenjave!

  Cena od: 5.60 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Equilibrio cat Castrados

  Equilibrio cat Castrados – izjemno ješča hrana za odrasle kastrirane/sterilizirane mačke. L-karnitin in vlaknine za nižanje in vzdrževanje teže, hairball dodatek za preprečevanje nastanka kepc iz dlak, ph kontrola za zdrav urinarni trakt.

  Cena od: 3.89 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Equilibrio cat Hairball

  Equilibrio cat Hairball – izjemno ješča hrana za odrasle mačke. Vsebuje FOS, MOS in probiotike za zdravo prebavo in imunski sistem, hairball dodatek za preprečevanje nastanka kepc iz dlak, ph kontrola za zdrav urinarni trakt.

  Cena od: 3.75 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Equilibrio cat Kittens

  Equilibrio cat Kittens – izjemno ješča hrana za mačje mladiče, breje mačke in doječe mačke. Vsebuje FOS, MOS in probiotike za zdravo prebavo in imunski sistem, yucca dodatek za ublažitev vonja iztrebkov , DHA za podporo in razvoj kognitivnih funkcij.

  Cena od: 3.89 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Equilibrio cat Long Hair

  Equilibrio cat Long Hair – izjemno ješča hrana za dolgodlake odrasle mačke. Hairball dodatek za preprečevanje nastanka kepc iz dlak, omega 3 in omega 6 za zdravo kožo in svetlečo dlako, ph kontrola za zdrav urinarni trakt.

  Cena od: 3.75 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Equilibrio cat Preference

  Equilibrio cat Preference – izjemno ješča hrana za odrasle mačke. Odlična prebavljivost in okus za izbričneže, ph kontrola za zdrav urinarni trakt..

  Cena od: 3.89 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Equilibrio cat Salmon

  Equilibrio cat Salmon – izjemno ješča hrana za odrasle mačke z lososom. Odlična prebavljivost in okus za izbričneže, omega 3 in omega 6 za zdravo kožo in svetlečo dlako, ph kontrola za zdrav urinarni trakt.

  1 od 5
  Cena od: 3.75 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Equilibrio cat Sensitive

  Equilibrio cat Sensitive – izjemno ješča hrana za odrasle mačke. FOS, MOS in probiotiki za zdravo prebavo in imunski sistem, omega 3 in omega 6 za zdravo kožo in sijoč kožuh, protein za optimalno delovanje prebavnega trakta.

  Cena od: 3.89 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Happy Cat Supreme Fit & Well Adult Jagnje

  Happy Cat Supreme Fit & Well Adult Jagnje – popolna hrana za vse odrasle mačke z jagnjetino.

  Cena od: 2.99 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Happy Cat Supreme Fit & Well Adult Lahka

  Happy Cat Supreme Fit & Well Adult Lahka – popolna hrana za pretežke odrasle mačke.

  Cena od: 2.99 
  Počisti
  Izberi možnosti

X