Mačja hrana

Mačja hrana v naši trgovini je kvalitetna in primerna za mačke vseh pasem in starosti. Razdeljena je na suhe mačje brikete, mokro mačjo hrano v konzervah ali vrečkicah ter mačje poslastice. Surova hrana za mačke je na voljo le v nekaterih naših fizičnih poslovalnicah in je (zaenkrat še) ne pošiljamo preko kurirskih služb. Mačja hrana vsebuje sestavine, ki ohranjajo mačke zdrave in aktivne.

Izbiramo le kvalitetne znamke SUHE mačje hrane kot so na primer: Acana, Happy Cat, Lily’s Kitchen, Natural & Delicious, Nutra Gold, Meowing Heads, Orijen, Power of Nature, Sanabelle, Taste of the Wild …). Hrana je kompletna, uravnotežena in kvalitetna. Če kakšne hrane ne boste našli pri nas, nam to sporočite in potrudili se bomo jo naročiti in dobaviti.

Za naročilo je na voljo kar nekaj znamk mokre mačje hrane. Še več znamk pa najdete v naših poslovalnicah, zato prav prisrčno vabljeni na ogled.

Več o mačji prehrani si lahko preberete tudi v prispevkih.

Podkategorije

Prikaz 1–12 od 96 artiklov

 • Acana Grasslands Cat Regionals

  Acana Grasslands Cat Regionals – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom jagnjetine, ribe in race. 75% mesa in 25% sadja in zelenjave!

  5 od 5
  Cena od: 5.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacifica Cat Regionals

  Mačja hrana Acana Pacifica Cat Regionals – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom različnih vrst rib. 75% divje ulovljene ribe & 25% sadja in zelenjave!

  5 od 5
  Cena od: 5.60 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Wild Prairie Cat Regionals

  Mačja hrana Acana Wild Prairie Cat – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom piščanca, purana in ribe. 75% mesa in ribe ter 25% sadja in zelenjave!

  Cena od: 5.60 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Alsa Nature divjačina iz nordijskih gozdov 200g

  Alsa Nature divjačina iz nordijskih gozdov 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature govedina iz nordijskih travnikov 200g

  Alsa Nature govedina iz nordijskih travnikov 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature jagnjetina iz nordijskih otokov 200g

  Alsa Nature jagnjetina iz nordijskih otokov 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature morska riba iz nordijskih morij 200g

  Alsa Nature morska riba iz nordijskih morij 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature raca iz nordijskih polj 200g

  Alsa Nature raca iz nordijskih polj 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Alsa Nature severni jelen iz nordijskih step 200g

  Alsa Nature govedina z nordijskih travnikov 200g – popolna hrana za mačke v pločevinki, brez žitaric, umetnih dodatkov in konzervansov.

  1.50  Dodaj v košarico
 • Aro ribe girice 200g

  Aro ribe girice 250g – okusne in zdrave male posušene ribice za pse in mačke. Primerno tudi za manjše pasme in alergike. Večja vrečka!

  7.50  Dodaj v košarico
 • Canagan Cat – piščanec s sardinami 75g

  Canagan Cat – piščanec z raco 75g – Kuhano v lastnem naravnem soku. Pri pripravi hrane uporabljamo meso piščančjih prsi brez kože. Brez žit. nsov.

  1.39  Dodaj v košarico
 • Canagan Cat – piščanec z raco 75g

  Canagan Cat – piščanec z raco 75g – Kuhano v lastnem naravnem soku. Pri pripravi hrane uporabljamo meso piščančjih prsi brez kože. Brez žit. nsov.

  1.39  Dodaj v košarico

X