Hrana in poslastice

Hrana in poslastice, kategorija, se še dopolnjuje. Kakor drugje pri glodavcih, smo tudi tukaj vključili še kunce, ki tehnično niso glodavci.

Več hrane in poslastic najdete v naših poslovalnicah – Aro trgovinah za male živali v Kranju, Ljubljani, Škofji Loki in na Jesenicah. Na voljo so različne znamke – od Versele Laga, Beaphar, Bunny Nature, Hobby Vit, Vitakraft, in druge….

Showing all 11 results

 • Bunny Nature Degu Dream Basic 1,2kg

  Bunny Nature Degu Dream Basic 1,2kg – Popolna naravna in kvalitetna hrana za deguje po 6.mesecu starosti, brez konzervansov, ojačevalcev arome, dodanega sladkorja, barvil in arom.

  12.10  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Dwarf Hamster Dream Basic 400g

  Bunny Nature Dwarf Hamster Dream Basic 400g – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave hrčke, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru.

  5.60  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Guinea Pig Dream Basic 1,5kg

  Bunny Nature Guinea Pig Dream Basic 1,5kg – Popolna naravna in kvalitetna hrana za morske prašičke po 5.mesecu starosti, brez konzervansov, ojačevalcev arome, dodanega sladkorja,…

  12.20  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Hamster Dream Basic 400g

  Bunny Nature Hamster Dream Basic 400g – Popolna naravna in kvalitetna hrana za hrčke, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru.

  5.90  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Rabbit Dream Basic 1,5kg

  Bunny Nature Rabbit Dream Basic 1,5kg – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave kunce, po dopolnjenem 6.mesecu starosti, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru

  5 od 5
  12.25  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Rabbit Dream Basic 4kg

  Bunny Nature Rabbit Dream Basic 4kg – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave kunce, po dopolnjenem 6.mesecu starosti, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru

  26.99  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Rabbit Dream Herbs 750g

  Bunny Nature Rabbit Dream Herbs 750g – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave kunce, po dopolnjenem 6.mesecu starosti, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru

  7.99  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Rabbit Dream Oral 1,5kg

  Bunny Nature Rabbit Dream Oral 1,5kg – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave kunce, s težavami z zobmi, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru.

  11.50  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Shuttle 600g

  Bunny Nature Shuttle 600g – Popolna naravna in kvalitetna hrana za morske prašičke po 5.mesecu starosti, brez konzervansov, ojačevalcev arome, dodanega sladkorja, barvil in arom.

  5.10  Dodaj v košarico
 • Domače seno Aro 500g

  Kvalitetno domače seno, nevakuumsko pakirano, brez konzervansov, ki je nepogrešljiv dodatek običajni hrani vašega malega ljubljenčka.

  1.85  Dodaj v košarico
 • Hrana za glodavce 1kg

  Hrana za glodavce 1kg – mešanica semen za male glodavce in kunce.

  2.20  Dodaj v košarico

X