Glodavci

Glodavci (glodalci) so ljubke male živalice, še posebej priljubljene pri otrocih. A to so vseeno živa bitja s svojimi, edinstvenimi zahtevami. Za te je potrebno poskrbeti, drugače je živalica nesrečna.

Pred nakupom se dobro pozanimajte o zahtevah določene vrste, pa naj bo to kunec (načeloma ne spada v kategorijo glodalcev, vendar smo ga sem dodali zaradi lažje razporeditve po kategorijah), hrček, miška, morski prašiček, podgana, puščavski skakač itd…

Zagotoviti jim je potrebno miren in dovolj velik življenjski prostor in oskrbo. Hrana naj bo primerna za tisto vrsto živali, ki jo imate, ravno tako oprema (bivališče, kletke, vivariji…), stelja (žaganje, peleti, drobir..), sredstva za nego živalice, ter vitamini, če jih potrebuje.

Podkategorije

Prikaz 1–12 od 62 artiklov

 • Anibio Immunalin 50ml

  Anibio Immunalin 50ml – podpira in izboljša imunski sistem psov, mačk in ostalih malih živali. S posebno uravnoteženo mešanico čistih naravnih sestavin pomaga živalim po cepljenjih, boleznih, operacijah, driski ali pri povečanemu fizičnemu naporu.

  15.60  Dodaj v košarico
 • Anibio Leber-Vital – podpora jeter 30ml

  Anibio Leber-Vital – podpora jeter 30ml – z naravnimi zeliščnimi izvlečki stimulira izločanje škodljivih snovi iz jeter, npr. pri dolgotrajnem zdravljenju z zdravili. Jetra nežno podpre, zato lahko bolje izpolnjujejo svojo funkcijo.

  14.90  Dodaj v košarico
 • Anibio X-Stress – kapljice proti stresu 30ml

  Anibio X-Stress – kapljice proti stresu 30ml – kapljice za pomiritev živali pred stresnim dogodkom, dodatek k prehrani.

  14.90  Dodaj v košarico
 • Beaphar Bio Carpet Spray naravni sprej za okolico

  Beaphar Bio Carpet Spray naravni sprej za okolico – je namenjen za nego ležišča in prostora, kjer se žival giblje. Po uporabi se v okolju, kjer ste nanesli sprej, razširi vonj.

  10.10  Dodaj v košarico
 • Canina Capha DesClean – dezinfekcija prostora 500ml

  Canina Capha DesClean – dezinfekcijsko in čistilno sredstvo za prostor. Canina Capha DesClean je pripravek z nevtralno pH vrednostjo in je kombinacija biocidnih učinkovin ter anionskih tensidov za dezinfekcijsko čiščenje bivališč malih živali.

  10.25  Dodaj v košarico
 • Domače seno Aro 500g

  Kvalitetno domače seno, nevakuumsko pakirano, brez konzervansov, ki je nepogrešljiv dodatek običajni hrani vašega malega ljubljenčka.

  1.85  Dodaj v košarico
 • Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina 1000 ml

  Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina 1000 ml (polnilo) – z naravnimi rastlinskimi encimi razgradi urin in trajno odstrani neprijetne vonjave.

  19.95  Dodaj v košarico
 • Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina 500 ml

  Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina vseh živali 500 ml – z naravnimi rastlinskimi encimi razgradi urin in trajno odstrani neprijetne vonjave.

  11.20  Dodaj v košarico
 • Giljotina za striženje pasjih krempljev

  Giljotina za striženje pasjih krempljev so namenjene psom, ki imajo kratke ali srednje dolge kremplje. Škarje so velike 14,5cm.

  9.99  Dodaj v košarico
 • Gugalnica za hrčke za priboljške

  Gugalnica za hrčke za priboljške – Igračo enostavno napolnite s sadjem, zelenjavo ali z ostalimi priboljški.

  Hrček se lahko ure in ure zabava in kratkočasi.

  5.99  Dodaj v košarico
 • Hiška za hrčke – Koča 14 x 12 x 13 cm

  Hiška za hrčke – Koča 14 x 12 x 13 cm – hiška je narejena iz naravnega lesa.

  6.49  Dodaj v košarico
 • Hiška za hrčke – Nature 20 x 14 x 12 cm

  Hiška za hrčke – Nature 20 x 14 x 12 cm – hiška je narejena iz naravnega lesa.

  5 od 5
  8.49  Dodaj v košarico

X