Glodavci

Glodavci (glodalci) so ljubke male živalice, še posebej priljubljene pri otrocih. A to so vseeno živa bitja s svojimi, edinstvenimi zahtevami. Za te je potrebno poskrbeti, drugače je živalica nesrečna.

Pred nakupom se dobro pozanimajte o zahtevah določene vrste, pa naj bo to kunec (načeloma ne spada v kategorijo glodalcev, vendar smo ga sem dodali zaradi lažje razporeditve po kategorijah), hrček, miška, morski prašiček, podgana, puščavski skakač itd…

Zagotoviti jim je potrebno miren in dovolj velik življenjski prostor in oskrbo. Hrana naj bo primerna za tisto vrsto živali, ki jo imate, ravno tako oprema (bivališče, kletke, vivariji…), stelja (žaganje, peleti, drobir..), sredstva za nego živalice, ter vitamini, če jih potrebuje.

Podkategorije

Prikaz 1–12 od 77 artiklov

 • Anibio Immunalin 50ml

  Anibio Immunalin 50ml – podpira in izboljša imunski sistem psov, mačk in ostalih malih živali. S posebno uravnoteženo mešanico čistih naravnih sestavin pomaga živalim po cepljenjih, boleznih, operacijah, driski ali pri povečanemu fizičnemu naporu.

  15.60  Dodaj v košarico
 • Anibio Leber-Vital – podpora jeter 30ml

  Anibio Leber-Vital – podpora jeter 30ml – z naravnimi zeliščnimi izvlečki stimulira izločanje škodljivih snovi iz jeter, npr. pri dolgotrajnem zdravljenju z zdravili. Jetra nežno podpre, zato lahko bolje izpolnjujejo svojo funkcijo.

  14.90  Dodaj v košarico
 • Anibio X-Stress – kapljice proti stresu 30ml

  Anibio X-Stress – kapljice proti stresu 30ml – kapljice za pomiritev živali pred stresnim dogodkom, dodatek k prehrani.

  14.90  Dodaj v košarico
 • Beaphar Bio Carpet Spray naravni sprej za okolico

  Beaphar Bio Carpet Spray naravni sprej za okolico – je namenjen za nego ležišča in prostora, kjer se žival giblje. Po uporabi se v okolju, kjer ste nanesli sprej, razširi vonj.

  10.10  Dodaj v košarico
 • Bunny Bedding Linum – naravna stelja iz lanu

  Bunny Bedding Linum – naravna stelja iz lanu – izredno mehka stelja za glodavce in kunce z dodatnim absorberjem vonjav za trajen nadzor neprijetnih vonjav.

  Cena od: 5.40 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Bunny Nature Degu Dream Basic 1,2kg

  Bunny Nature Degu Dream Basic 1,2kg – Popolna naravna in kvalitetna hrana za deguje po 6.mesecu starosti, brez konzervansov, ojačevalcev arome, dodanega sladkorja, barvil in arom.

  12.10  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Dwarf Hamster Dream Basic 400g

  Bunny Nature Dwarf Hamster Dream Basic 400g – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave hrčke, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru.

  5.60  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Guinea Pig Dream Basic 1,5kg

  Bunny Nature Guinea Pig Dream Basic 1,5kg – Popolna naravna in kvalitetna hrana za morske prašičke po 5.mesecu starosti, brez konzervansov, ojačevalcev arome, dodanega sladkorja,…

  12.20  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Hamster Dream Basic 400g

  Bunny Nature Hamster Dream Basic 400g – Popolna naravna in kvalitetna hrana za hrčke, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru.

  5.90  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Rabbit Dream Basic 1,5kg

  Bunny Nature Rabbit Dream Basic 1,5kg – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave kunce, po dopolnjenem 6.mesecu starosti, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru

  5 od 5
  12.25  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Rabbit Dream Basic 4kg

  Bunny Nature Rabbit Dream Basic 4kg – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave kunce, po dopolnjenem 6.mesecu starosti, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru

  26.99  Dodaj v košarico
 • Bunny Nature Rabbit Dream Herbs 750g

  Bunny Nature Rabbit Dream Herbs 750g – Popolna naravna in kvalitetna hrana za pritlikave kunce, po dopolnjenem 6.mesecu starosti, prilagojena  njegovemu naravnemu življenjskemu prostoru

  7.99  Dodaj v košarico

X