Oprema in nega - dihurji

V tej kategoriji se nahaja oprema in nega – dihurji. Našli boste čistilna sredstva in odstranjevalce urina, repelente, steljo, krogle za dihurje ter ostala igrala za dihurje. Ponudbo dopolnjujemo sproti, veliko artiklov pa se najde tudi v naših poslovalnicah Aro v Kranju, Škofji Loki, Ljubljani in na Jesenicah. Če kaj pogrešate v naši ponudbi,  nam to sporočite in poskusili bomo ta artikel dobiti.

Showing all 12 results

 • Beaphar Bio Carpet Spray naravni sprej za okolico

  Beaphar Bio Carpet Spray naravni sprej za okolico – je namenjen za nego ležišča in prostora, kjer se žival giblje. Po uporabi se v okolju, kjer ste nanesli sprej, razširi vonj.

  10.10  Dodaj v košarico
 • Canina Capha DesClean – dezinfekcija prostora 500ml

  Canina Capha DesClean – dezinfekcijsko in čistilno sredstvo za prostor. Canina Capha DesClean je pripravek z nevtralno pH vrednostjo in je kombinacija biocidnih učinkovin ter anionskih tensidov za dezinfekcijsko čiščenje bivališč malih živali.

  10.25  Dodaj v košarico
 • Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina 1000 ml

  Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina 1000 ml (polnilo) – z naravnimi rastlinskimi encimi razgradi urin in trajno odstrani neprijetne vonjave.

  19.95  Dodaj v košarico
 • Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina 500 ml

  Ecodor UF 2000 – nevtralizator vonjav urina vseh živali 500 ml – z naravnimi rastlinskimi encimi razgradi urin in trajno odstrani neprijetne vonjave.

  11.20  Dodaj v košarico
 • Krogla Savic Large 25cm – podgane, morski prašički

  Krogla Savic Large 25cm – primerna za podgane, morske prašičke, činčile, tudi dihurje. Narejena iz izjemno trdnega netoksičnega polistirena, zato je skoraj nezlomljiva.

  13.70  Dodaj v košarico
 • Lesna stelja – posip svetla Aro 4kg

  Lesna stelja Aro je ekološki higienski posip za mačke, glodavce in ptice in je narejen iz 100% naravnih sredstev ter brez kemičnih dodatkov.

  5.20  Dodaj v košarico
 • Lesna stelja – posip temen Aro 5kg

  Stelja Aro je temen ekološki higienski posip za mačke, glodavce in ptice in je narejen iz 100% naravnih sredstev ter brez kemičnih dodatkov.

  4.95  Dodaj v košarico
 • Posoda Beco Bowl XS

  Posoda BecoBowl – zelo majhna – različne barve – narejena iz edinstvenega materiala na osnovi rastlinskih vlaken, okolju prijazna in biorazgradljiva.

  3.50 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Posoda za male živali 300ml nerjaveče jeklo

  Posoda za male živali 300ml nerjaveče jeklo – posodica z vijakom, je primerna za ptice, glodalce in kunce. Z vijakom se jo enostavno pričvrsti v kletko. Posodica je snemljiva iz okvirja za lažje pomivanje in menjavo hrane ter vode.

  5 od 5
  4.19  Dodaj v košarico
 • Posoda za male živali 600ml nerjaveče jeklo

  Posoda za male živali 600ml nerjaveče jeklo – posodica z vijakom, je primerna za ptice, glodalce in kunce. Z vijakom se jo enostavno pričvrsti v kletko. Posodica je snemljiva iz okvirja za lažje pomivanje in menjavo hrane ter vode.

  5.39  Dodaj v košarico
 • Savic počivalnik za podgane in dihurje raven

  Savic počivalnik za podgane in dihurje raven – veliko ležišče, ki se ga obesi v kletko za dihurje in podgane, 31 x 44cm.

  13.70  Dodaj v košarico
 • Savic počivalnik za podgane in dihurje tuba

  Savic počivalnik za podgane in dihurje tuba – ležišče, ki se ga obesi v kletko za dihurje in podgane, 31 x 24 x 24cm.

  11.98  Dodaj v košarico

X