Hrana za dihurje

Hrana za dihurje – Dihurji so striktni mesojedci, zato je pomembno, kakšno prehrano jim nudimo. Kakšno hrano jim moramo nuditi, si preberite na tej povezavi,.. Najbolj primerna kupljena hrana je v bistvu visoko kakovostna mačja hrana brez žitaric z visoko vsebnostjo proteinov. Tako hrano boste našli tudi v tej kategoriji. V naravnem prehranjevanju dihurjev ne najdemo žitaric, ki jo kupljena hrana za dihurje vsebuje. Da bo vaš dihurček zdrav, mu nudite le najboljše. Le tako boste tako vi kot on imeli veliko od skupnega življenja. V pomoč so vam tudi nasveti na strani Društva ljubiteljev dihurjev – Zverinice.

Prikaz 1–12 od 18 artiklov

 • Acana Grasslands Cat Regionals

  Acana Grasslands Cat Regionals – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom jagnjetine, ribe in race. 75% mesa in 25% sadja in zelenjave!

  5 od 5
  Cena od: 5.80 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Pacifica Cat Regionals

  Mačja hrana Acana Pacifica Cat Regionals – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom različnih vrst rib. 75% divje ulovljene ribe & 25% sadja in zelenjave!

  5 od 5
  Cena od: 5.60 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Acana Wild Prairie Cat Regionals

  Mačja hrana Acana Wild Prairie Cat – je popolna hrana brez žitaric za mačke vseh velikosti, pasem in starosti z okusom piščanca, purana in ribe. 75% mesa in ribe ter 25% sadja in zelenjave!

  Cena od: 5.60 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Natural & Delicious Cat Grain-free Adult divja ...

  Natural & Delicious Cat Grain-free Adult divja svinja – popolna hrana za odrasle mačke brez žitaric in s 70% živalskih sestavin z okusom divje svinje.

  5 od 5
  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Natural & Delicious Cat Grain-free Adult jagnjetina

  Natural & Delicious Cat Grain-free Adult jagnjetina – popolna hrana za odrasle mačke brez žitaric in s 70% živalskih sestavin z okusom jagnjetine.

  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Natural & Delicious Cat Grain-free Adult piščanec

  Natural & Delicious Cat Grain-free Adult piščanec – popolna hrana za odrasle mačke brez žitaric in s 70% živalskih sestavin z okusom piščanca.

  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Natural & Delicious Cat Grain-free Adult polenovka

  Natural & Delicious Cat Grain-free Adult polenovka – popolna hrana za odrasle mačke brez žitaric in s 70% živalskih sestavin z okusom ribe.

  Cena od: 4.26 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Natural & Delicious Cat Grain-free Kitten

  Mačja hrana Natural & Delicious Cat Grain-free Kitten – Grain-free – popolna hrana za mlade mačke brez žitaric in s 70% živalskih sestavin z okusom piščanca. 

  5 od 5
  Cena od: 5.11 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Orijen Cat 6 Fish

  Orijen Cat 6 Fish – biološko primerna popolna hrana za mačke vseh pasem in velikosti s 6 vrstami rib.

  Cena od: 7.67 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Sanabelle Adult No Grain – brez žit

  Sanabelle Adult No Grain – brez žit – hrana za mačke – okusna in prebavljiva popolna mačja hrana brez žitaric, z okusom perutnine.

  Cena od: 4.40 
  Počisti
  Izberi možnosti
 • Taste of the Wild Cat Canyon River 2,27kg

  Taste of the Wild Canyon River za mačke 2,27kg – mačja hrana brez žitaric s postrvjo in prekajenim lososom je popolma hrana za mačke v vseh življenskih obdobbjih.

  17.60  Dodaj v košarico
 • Taste of the Wild Cat Rocky Mountain 2,27kg

  Taste of the Wild Rocky Mountain za mačke 2,27kg – mačja hrana brez žitaric z divjačino in prekajenim lososom je popolma hrana za mačke v vseh življenskih obdobbjih.

  16.90  Dodaj v košarico

X